Продуктът беше добавен в кошницата

PVC ламперия Прованс

3/ 5 (99)

  • + -

18.90 лв.

Един лист покрива 0.75 кв. метра. Ламперията се продава само на цели листи.

Дървената облицовка притежава невероятно очарование, но днес естественото дърво все по-рядко се използва при реализирането на различни интериорни проекти. Ние ви предлагаме една дълготрайна и лесна за поддържане алтернатива на дървените ламперии - PVC ламперия Прованс. Тя имитира дъски, боядисани в бяло – запазената марка на едноименния интериорен стил.

Предимства на PVC ламперията пред дървото

ПВЦ лампериите имат редица достойнства и превъзхождат дървото по множество показатели. Всъщност, те му отстъпват единствено по изкуствения си произход. Факт е, че дървото е натурален и екологично чист материал, но той е също така доста капризен. Дървените ламперии се нуждаят от периодична поддръжка – подновяване на защитното им покритие. Техните пластмасови аналози нямат такива изисквания.

Дървото е неприложимо в помещения с висока влажност, поради риск от гниене. В приземни етажи, кухни и стаи с високи нива на влажност е по-удачно да се използва ламперия от PVC. Тя е също така много по-евтина облицовка. За покриването на един солиден участък, ще платите два и дори три пъти по-ниска цена.

ПВЦ ламперия Прованс ви дава възможност да постигнете приятен декоративен ефект за много кратко време и много по-лесно. Монтажът на паната не е задължително да се извършва върху предварително инсталирана носеща конструкция. Изрязването на плоскостите може да се направи ръчно, като процесът не е свързан със силно замърсяване на помещенията и високи нива на шум.

Лесна поддръжка и достъпна цена

Пластмасовите ламперии са естетически издържани и изключително лесни за поддържане. Почистването им може да се извърши с конвенционални почистващи средства – мокренето не представлява проблем. Покритието е устойчиво на UV лъчи и механично въздействие. Желателно е облицовката да се предпазва от съприкосновение с остри метални предмети, защото подлежи на надраскване.

Цената, която сме посочили е за една плоскост с размери 25 см x 3 м х 8 мм – широчина, дължина, дебелина. За инсталирането на ламперия Прованс ще са ви нужни съответен брой стартови, ъглови и съединителни PVC профили. Такива ще намерите също в продуктовия ни каталог на много ниска цена и в огромно разнообразие от подходящи цветове.

Вижте още: pvc ламперия на достъпни цени

PVC ламперия Прованс

18.90 лв.