Продуктът беше добавен в кошницата

PVC ламперия Орех

4/ 5 (2)

  • + -

17.95 лв.

Един лист покрива 0.75 кв.метра.

Ламперията се продава само на цели листи.

PVC ламперия Орех ви позволява да изградите стенна облицовка, която наподобява дърво, но е много по-ефектна, лесна за поддържане и с ниска цена. Лампериите ни от поливинилхлорид са все по-търсен облицовъчен материал както за жилищни интериорни проекти, така и за облицоване на стени в бизнес и работни помещения.

Материал с дълъг експлоатационен живот

Ламперията от ПВЦ превъзхожда облицовките от естествено дърво по множество показатели. На първо място е по-ниската стойност на инвестицията. Пластмасовите панели са в пъти по-евтини от същата плоскост от натурално дърво. Техният монтаж е лесен и бърз, което позволява да се извършат бързи ремонти с отличен резултат.

Преди всичко такава ламперия ще надживее класическата , дори ако се използва в помещения с висока влажност и големи температурни разлики. Цветът на декоративното покритие няма да се промени, дори при продължително излагане на слънчева светлина. Паната имат UV защитно покритие, което не допуска изсветляване на цветовете и принта.

PVC лампериите не са застрашени от разрушаване от дървояди и други паразити. С тях можете да си спестите полагането на нов запечатващ лак на всеки няколко години. Материалът е напълно безопасен за здравето. Не отделя токсични вещества и неприятни миризми, поради което може да се монтира дори в детски стаи и спални. С такава ламперия можете да облицовате дори стените в банята.

Декоративно покритие с дървесен принт

Лампериите ни от ПВЦ се предлагат в множество вариации по отношение на цвета и принта. Конкретният модел е чудесна имитация на светло дърво – орех. Принтът представя всички автентични белези на този вид дървесина, пресъздавайки дори най-деликатните ивици и по-тъмни нюанси на дървото.

Цената, която сме посочили е за един квадратен метър. Един лист с размери: 25 см x 3 м х 8 мм покрива участък с големина 0.75кв.м. Ламперията се предлага само на цели листи. Разкрояването на листите може да се направи ръчно с остър монтажен нож. За монтирането ще са ви нужни също стартови, ъглови и свързващи профили, каквито можем да ви предложим.

Вижте още: ламперия на изгодни цени

PVC ламперия Орех

17.95 лв.