Продуктът беше добавен в кошницата

PVC ламперия Нежност 3D ефект

5/ 5 (4)

  • + -

18.90 лв.

Един лист покрива 0.75 кв.метра. Ламперията се продава само на цели листи.

PVC ламперия 3D ефект с поетичното наименование „ Нежност” е подходяща облицовка за всякакви жилищни помещения. С нея можете да покриете стените в коридора, както и тези в кухнята, особено ако са подложени на интензивно замърсяване и намокряне. Релефът на принта придава дълбочина и стил на всяко помещение. Изгодната цена на този продукт ви позволява да разгърнете творческата си фантазия.

Характеристики и предимства

Лампериите от поливинилхлорид набират широка популярност в жилищния интериор. С подобряване на тяхната визия и с разнообразието от дизайнерски решения, облицоването на стените в различни жилищни помещения с този вид покрития е повече от удачно. Лампериите ни от ПВЦ са с безупречно качество, визия и здравина.

Предлагат се под формата на цели листи, като един лист покрива площ от 0.75кв.м. От правилното застъпване на отделните плоскости зависи в голяма степен дали интериора ще бъде максимално приятен и безупречен. С подбора на ламперии от класата на модел „Нежност”, ние сме ви осигурили всички предпоставки да обзаведете жилището си по най-високите стандарти на интериорния дизайн.

Конкретният модел ПВЦ ламперия 3D с красиво оформения си нежен принт, е подходяща облицовка не само за кухненски помещения, но и за спални и стаи с по-представителна функция като трапезарии и всекидневни. Чудесно може да замести тапети и другите по-скъпи и сложни за полагане мазилки.

Сред основните предимства на тази група ламперии е лекотата и бързината на тяхното поставяне. Монтират се посредством дюбел-винтове, планки или друг, подходящ вид крепежи. Липсата на лепящи смеси гарантира чистота в процеса на полагане. За разлика от по-крупните ремонти, освежаването на дома ви с красивата PVC ламперия 3D, ще може да се изпълни в рамките на ден-два, в зависимост от площта и сложността на проекта.

Ламперии от ПВЦ могат да се монтират на абсолютно всяка повърхност – тухла, панел, гипсокартон и дървени плоскости. Технологичното изпълнение на монтажа е винаги едно и също, като разлика има единствено при вида на използваните крепежни елементи. Той се определя от вида и дебелината на съответната стена.

В помещения с по-сложна геометрия, монтирането на пластмасовите плоскости също не представлява проблем. За разлика от керамичните плочи, листите от поливинилхлорид се режат и разкрояват изключително лесно и със завидна бързина. Поставят се така, че да няма застъпване, но и да не се образуват луфтове и процепи между отделните листа.

Ключов плюс на изделията от вида на 3Д ламперия Нежност, е възможността за прецизно почистване. Материалът подлежи на обработка с всички конвенционални почистващи препарати. Не е желателно единствено да се използват прекалено твърди и остри инструменти, както и абразиви (химични и механични), поради риск от нараняване на декоративното покритие.

Ниската цена на една толкова красива 3D PVC ламперия е също фактор за широката популярност на въпросния вид облицовки. Самият материал, както и средствата, които евентуално ще бъдат заплатени за труда на опитен специалист, са многократно по-малък разход, в сравнение с лепенето на керамични плочки, полагането на шпакловки и декоративни мазилки.

Посочената цена е за един квадратен метър. Всеки лист е с размери: 25 см x 3 м х 8 мм. Желателно е да се направят точни измервания на помещението, за да се определи необходимото количество плоскости за всеки отделен проект.

Вижте също: пвц облицовка за баня

PVC ламперия Нежност 3D ефект

18.90 лв.