Продуктът беше добавен в кошницата

PVC ламперия Мозайка

4/ 5 (39)

  • + -

16.95 лв.

Един лист от този модел PVC ламперия покрива 0.75 кв.метра. Ламперията се продава само на цели листи.

Предлагаме ви PVC ламперия с принт мозайка – едно нискобюджетно решение за реновиране на банята. Този вид покрития намират все по-голямо приложение както в жилищния интериор, така и при изграждането на търговски и производствени помещения с високи изисквания по отношение на хигиената. Материалът е с отлични експлоатационни качества, а цената му е много по-достъпна от стандартните керамични облицовки.

Мозаечен принт – модерно решение за банята

ПВЦ лампериите се използват най-често за облицоване на стените в бани и други помещения с висока влажност.Приложението на конкретния модел се подразбира от само себе си, заради специфичния му принт. Мозайката, съставена от малки еднакви квадратчета, може да се види във все повече модерни бани в къщи и градски апартаменти.

Ламперията, която ви предлагаме, ви позволява да реновирате бързо и с малък бюджет баня или самостоятелен санитарен възел  в своето жилище или бизнес обект. За разлика от полагането на керамични плочки, процедурата по изграждане на ПВЦ облицовка е бърза и абсолютно чиста.

Материалът има множество предимства. Непорестата му структура не позволява развитието на плесени и микроби, дори ако се използва в силно влажна среда. По същата причина е по-неподатлив на замърсяване. Образуването на трудни за почистване петна е практически невъзможно.

Предимства на ламперията от PVC

За изграждането на стенна облицовка с PVC ламперия не се изисква много време. Това ви позволява да освежите бързо банята в дома си или да я приведете в минимален срок в годно за използване състояние, ако сте новодомци. Ще спестите не само средства, но и сили за почистване след приключване на ремонта.

Рязането на лентите може да се извърши ръчно, като за целта се използва специален нож. Това прави операцията по-малко шумна и напълно безопасна. Имайте предвид, че с изграждането на такъв тип стенна облицовка не може да се справи всеки домашен майстор. Може би ще се наложи да потърсите специалист, който да изпълни задачата правилно и максимално прецизно, за да се радвате на отлични резултати.

Вижте още: пвц ламперии

PVC ламперия Мозайка

16.95 лв.