Продуктът беше добавен в кошницата

PVC ламперия Камък 3D ефект

4/ 5 (105)

  • + -

18.90 лв.

Един лист покрива 0.75 кв.метра. Ламперията се продава само на цели листи.

Вероятно ще се изненадате, когато разберете колко много интериорни проекти биха могли да се реализират с висококачествена и правилно положена PVC ламперия с 3D ефект. С въпросния облицовъчен елемент могат да се „облекат” стените на коридори, приземни помещения, бани и кухни. Моделът с триизмерно изображение на естествен гранит е прекрасна идея за кухненския гръб. Изгодна цена и отлично качество са основните характеристики на този продукт.

Изящество на декорацията

Изображението, отпечатано върху ламперията представлява много красиво подреден каменен зид. Триизмерните картини, какъвто е конкретният случай, пленяват с реализма си. Облицовайки стена с въпросната 3Д ламперия, вие ще ѝ придадете изящество, каквото малко облицовки и декори могат да предложат.

Светлите нюанси на покритието ви позволяват да създадете един изключително стилен и модерен интериор. Прекрасният модел, представен тук притежава свойството да променя оптически тесни и тъмни пространства, създавайки илюзията за повече простор от наличния. Ламперията с принт камък е отлично решение за жилища, заведения и производствени помещения.

Навсякъде, където целта е да се комбинира красивото с практичното, това наше предложение ще бъде правилният избор. Там, където бюджетът не позволява да се използват по-скъпи облицовки, ламперията от пвц е идеалната алтернатива. Искате да покриете стената зад и около кухненския плот с естествени камъни, но нямате време и пари за подобен проект? Ние ви предлагаме страхотна алтернатива.

Бързо, лесно – красиво

Красивият интериор не е задължително да се постига по максимално трудния начин. Луксозното излъчване на едно помещение може да се постигне и с минимум усилия и средства. С помощта на добре подбрана ПВЦ ламперия камък с триизмерно изображение, е лесно да се постигне най-високо ниво на визуалното представяне.

Ремонтите, изпълнени по този начин спокойно могат да приключат в рамките на един или най-много 2-3 дни, в зависимост от площта и броя на хората, заели се с операцията. Лампериите от PVC се монтират по много прост и удобен начин. За целта ще ви снабдим с нужните ви пластмасови монтажни профили, посредством които укрепването на листите се изпълнява за кратко време с резултат – изключителна здравина и стабилност.

Монтирането на пластмасови ламперии може да се изпълни от всеки, тъй като в случая липсват специфичните тънкости на майсторския занаят. Докато истински камъни могат да се редят само от опитни специалисти, то лампериите под формата на готови плоскости няма да затруднят редовите ни потребители. Платната се захващат към стената посредством дюбели или винтове в зависимост от материала на основата.

Елегантната ПВЦ ламперия 3D с принт камъни се предлага под формата на стандартно изрязани листи с капацитет да покриват площ от 0.75 кв.м. Материалът е лесен за разкрояване, когато се облицоват ъгли и по-нестандартни архитектурни елементи. Изрязването е редно да се прави с помощта на режещи машини от любителски клас, с какъвто уред разполага почти всеки домашен майстор.

С този чудесен облицовъчен елемент ще съчетаете дълготрайност на облицовката с висока степен на хигиена. Материалът позволява различни методи на почистване и дезинфекция, което го прави приложим в производствени предприятия и обществени кухни, където е необходимо да се спазват строги хигиенни правила.

За да прецените нужното ви количество листи, е необходимо да измерите площта на участъка, подлежащ на облицоване. Можем да предоставим големи количества от този и други видове пластмасови ламперии.

Вижте още: пвц ламперия за стени

PVC ламперия Камък 3D ефект

18.90 лв.