Продуктът беше добавен в кошницата

PVC ламперия Злато

4/ 5 (24)

  • + -

18.95 лв.

Един лист покрива 0.75 кв.метра. Ламперията се продава само на цели листи.

С PVC ламперия злато можете лесно, бързо и на супер изгодна цена да създадете един красив и наистина луксозен интериор. Благодарение на съвременните разработки, не е нужно да харчим огромни суми пари и да се измъчваме с продължителни ремонти, за да направим дома си по-красив и уютен. Ние от онлайн магазин Дегрец ги правим достъпни за масовия български потребител.

Красота, здравина и дълготрайност

Ламперията си остава най-предпочитаният вид облицовка за приземни етажи и капризни помещения с повишена влажност. Дървените ламперии обаче са се доказали като неефективни в изпълнението на тази задача. Ако искате да облицовате стена, която е зле измазана, с ясно видими дефекти или пропускаща влага към вътрешността на жилището, пвц панелите си остават най-доброто решение.

Плоскостите от поливинилхлорид служат не просто за изолация. Те имат висока декоративна стойност. Благодарение на пълната си устойчивост на намокряне, все по-често се използват за бързи ремонти на бани, кухни, мокри помещения и дори производствени цехове. Този материал не познава гниенето, и за разлика от дървото, не може да бъде унищожен от дървояди.

През целия период на експлоатация не се нуждае от никаква поддръжка, освен от почистване. Не е нужно да полагате бои и лакове, нито пък да обезпаразитявате редовно стенната облицовка. Можете да почиствате с всички съвместими с материала препарати. Единствено не е желателно да използвате агресивни химикали на базата на хлор, както и абразивни средства и препарати.

PVC ламперия Злато се предлага на стандартно оразмерени платна. Всяка от плоскостите покрива 0.75кв.м., което улеснява и ускорява значително ремонта. Монтажът на панелите може да се изпълни с дюбел връзки или самонарезни винтовете, в случай че имате предварително подготвена основа под формата на дървена носеща конструкция.

Не се колебайте да ни потърсите за съвет и консултация относно избора на продукт и неговото количество. За монтаж на пвц ламперията са нужни специални инструменти и майсторски умения, което налага да потърсите опитен специалист, който да изпълни процедурата качествено и естетически пригледно.

Вижте още: ламперия за стена

PVC ламперия Злато

18.95 лв.