Продуктът беше добавен в кошницата

PVC ламперия Версаче 3D ефект

5/ 5 (2)

  • + -

21.90 лв.

Един лист покрива 0.675 кв.метра.

Ламперията се продава само на цели листи.

Ако не можете да заделите бюджет за основен ремонт на банята, заложете на PVC ламперия Версаче с 3D ефект. Декоративните ни панели са идеалната нискобюджетна стенна облицовка. Конкретният артикул е предназначен специално за ценителите на естетиката и арт декора в съвременния интериор.

Лек, достъпен и дълготраен облицовъчен материал

ПВЦ ламперията с принт Версаче не е временен или компромисен вариант за облицовка на банята. Материалът има отлични водозащитни свойства. При правилно монтиране на панелите, водата в банята и душ зоната няма да проникне в мазилката и да разруши стените. Всъщност ще получите един доста атрактивен интериор, който ще отличи вашата баня от всички останали.

Ламперията е изработена от лек и устойчив материал. Пластмасовите плоскости имат непореста структура,  също както и керамичните плочки. По повърхността им е невъзможно да се формират плесени и други болестотворни бактерии. Това е безопасен и хигиеничен материал, който се почиства с конвенционални методи и средства. Не се препоръчва почистване с твърди и абразивни средства.

Облицовката с PVC ламперия е не само по-евтина, но и монтажът е значително по-бърз и чист като операция. За инсталиране на панелите се използват два типа крепежи – лепила на силиконова основа и винт с дюбел. За втория метод може да се наложи изграждане на носеща конструкция.

Елегантна имитация на сив мрамор

Панелът, който ви предлагаме е с висока декоративна стойност. Принтът представлява сполучлива имитация на мрамор, като нюансите в горната и долната част са различни. Там, където се свързват по-светлите и по-тъмните тонове се намира популярният принт Версаче. Принтът изпълнява ролята на фриз и придава допълнително изящество на цялата композиция.

Ламперията се предлага на отделни пана с размери 25 см x 2.7 м х 9 мм – ширина/височина/дебелина. Посочената цена е за един панел, покриващ участък с големина 0.675кв.м. За да изчислите количеството, което ви е нужно, е необходимо да измерите ширината на стените или да знаете точната квадратура на помещението.

Важно: за монтаж на ПВЦ ламперия ще са ви нужни стартови, свързващи и ъглови профили, каквито също можем да ви предложим.

Вижте още: облицовка за баня

PVC ламперия Версаче 3D ефект

21.90 лв.
To Top