Продуктът беше добавен в кошницата

PVC профил стартов бял 1 бр 2.5 метра 3 мм.

0/ 5 (0)
  • + -

5.00 лв.

ПВЦ стартов профил 3 мм с дължина 2.5 м. използващ се за монтирането на декоративни пана.

Заедно с богата гама ПВЦ ламперии можете да закупите и профили за техния правилен монтаж. Предлагаме ви бял стартов PVC профил с дебелина 3мм и дължина на лентата 2.5м. Профилите могат да се изрязват според височината на панела и особеностите на участъка, който се облицова. Стартовите детайли осигуряват естетически издържана и сигурна връзка между панела и основата.

Характеристики и свойства на профилите

Невъзможно е да си представим монтажа на PVC панели без участието на профили от същия или друг материал. Съединителните елементи се отличават по форма и вземат участие в различни етапи от монтажа на ламперии от поливинилхлорид. Без тяхно участие облицовката не би била цялостно и добре завършена, а външният вид – такъв, какъвто бихме очаквали.

Погледнат странично, стартовият профил има П-образна форма, като едната му страна е малко по-къса от другата.По правило с него започва монтажът на ПВЦ панелите, поради което той бива наричан стартов. Такива лайсни се използват за затваряне страничните части на панелите, дори в случаите, когато PVC листовете са в съседство с отвори за врати или прозорци.

Предимства на продукта

Използването на профил позволява значително да се спестят материали и време за монтажни и довършителни работи. Този вид свързващи елементи имат редица предимства - обикновено показват устойчивост на ултравиолетово лъчение и могат да избегнат пожълтяване до 10 години.

Материалът е еластичен, но не и крехък, което означава, че профилите могат да бъдат рязани без образуването на пукнатини. Съставът на материала е забележителен с това, че съдържа минимум вещества, вредни за човешкото тяло. Лайсните се монтират лесно, а благодарение на удобната си форма пасват идеално дори на неравни стенни повърхности.

PVC профилите отстъпват по здравина и надеждност на металните, но те са евтини и изпълняват чудесно ролята на декоративно допълнение. Белият модел, който ви предлагаме, е универсално решение за рамка на панели в светли цветове, особено такива с бял кант отстрани. Посочената цена е за един брой профил с дължина 2,5м.

PVC профил стартов бял 1 бр 2.5 метра 3 мм.

5.00 лв.