Продуктът беше добавен в кошницата

ПВЦ панел Мозайка

3/ 5 (66)

  • + -

7.80 лв.

С красивия ПВЦ панел Мозайка, ще успеете да пренесете очарованието на морското дъно в дома си и да се радвате на уют, комфорт и красота. Тази чудесна стенна облицовка е страхотна алтернатива на традиционните облицовъчни материали. Тя е с много по-ниска цена и много по-лесна за полагане. Идеалното решение за един бърз ремонт с „Уау” резултат.

Бърз и лесен ремонт на помещения с висока влажност и степен на замърсяване

Панелите от поливинилхлорид са трайно и надеждно решение за облицоване на помещения с повишени изисквания по отношение на влаго и топлоизолация. По устойчивост на намокряне, те се доближават до керамичните плочки (теракота и фаянс). Почистването им е също толкова лесно, дори при сериозни замърсявания.

Всеки PVC панел, включително моделът Мозайка от морски обитатели, има защитен горен слой, който не допуска избледняване на цветовете с времето. Материалът е чувствителен единствено към екстремно високи температури и надраскване. По всички останали параметри той е напълно достоен конкурент на другите стенни облицовки.

Панелите от пвц са перфектни за бързи ремонти на бани, кухни и помещения с висока влажност. Подлежат на директно омокряне и позволяват поддържане на висока хигиена в съответното жилищно или друго помещение. Бързината на ремонтите, изпълнявани с този материал, се дължи на лесния начин на укрепване. Всеки от подходящите методи на монтаж е максимално чист и с минимална сложност.

Лесен разкрой и отлични размери

Панелът покрива голяма площ от съответната повърхност, което го прави не само по-евтин спрямо други облицовъчни материали, но и по-удобен за работа. Един такъв панел е с широчина 48см и дължина 96см. Посочената цена е за 1 брой пвц плоскост. Дебелината 0.35мм – напълно достатъчна, за бъде облицовката ефективен топло, звуко и влагоизолатор.

Панелите подлежат на лесен разкрой, когато е нужно, като за целта може да се приложи метод на ръчно или машинно изрязване. В зависимост от вида на основата, PVC панелите могат да се монтират с монтажно лепило, с дюбели или чрез вграждане с шини – т.нар. скрит монтаж.

ПВЦ панел Мозайка

7.80 лв.