Продуктът беше добавен в кошницата

PVC панел за под Трева 3D ефект

0/ 5 (0)
  • + -

Опции
* Размер на комплекта:


60.00 лв.

Един лист покрива 0.341 кв.метра. Панелите се продават само на цели листи.

Вече можете да си създадете илюзията, че вървите по мека и свежа трева, намирайки се в собствения си дом, заведение, магазин или друго представително помещение. С подовия PVC панел Трева с 3D ефект ще можете да реализирате най-невероятните интериорни проекти. Инсталирането на подов панел е много по-лесно изпълнимо, отколкото полагането на класическите подови облицовки.

Начин да се свържете с природата, докато сте у дома

Животът в големия град има своите безспорни предимства, но също и не малко недостатъци. Един от минусите на големите блокове с множество апартаменти е липсата на контакт с живата природа. Понякога е трудно да се забележи дори малко кътче зеленина. Панелът, който ви предлагаме, ще създаде илюзията, че вървите по мека и тучна поляна.

Триизмерният ефект на принта ще направи визуалната заблуда още по-силна. Ярките цветове и специалният метод на отпечатване, карат декоративното покритие да изглежда като истинска морава. Тревната настилка, постигната с PVC панел, е подходяща за помещения с различно предназначение – хол, спалня, детска стая и т.н.

Предимства на този вид подови покрития

PVC панелите се утвърдиха като превъзходно решение за бързи ремонти при оскъден бюджет. Тяхното полагане е много по-лесно и преди всичко чисто. Там, където не можете или не желаете да поставите керамична облицовка, можете да заложите на ПВЦ панелите за под. При монтирането им не се използват циментови смеси, което е не само скъпо и трудоемко, но и изключително мръсно.

Панелите от поливинилхлорид имат високо съдържание на специален минерален пълнител. Те са отличен шумо и топлоизолатор, по който е приятно да вървиш дори през зимата. Материалът осигурява отлична звукоизолация, понижавайки нивата на шум както в помещенията на долния етаж, така и в самото облицовано пространство.

Панелът Трева 3Д е с размери: 1.168м х 0.292м с дебелина на листа 4.2мм. Един лист покрива 0.341кв.м. За инсталирането на такъв тип подова настилка ще ви бъдаат необходими стартови, ъглови и съединителни профили. Ще откриете страхотно разнообразие от тях в продуктовия ни каталог.

PVC панел за под Трева 3D ефект

60.00 лв.