Продуктът беше добавен в кошницата

PVC ламперия Тухла 3D ефект

4/ 5 (652)

  • + -

24.00 лв.

Един лист покрива 0.81 кв.метра. Ламперията се продава в комплект от 2 листа с обща квадратура 1.62 кв.м

Тухлената стена не е просто водещ тренд в интериорния дизайн. Тя успява ефективно да промени облика на цялото пространство, създавайки изтънчен вид на съответното помещение. Оголването на стените чрез сваляне на мазилката е обаче твърде радикална мярка, която е също и често неизпълнима, защото отдолу обикновено лежи панел.

Ние ви предлагаме ефектна PVC ламперия тухла с 3D ефект, която ще ви позволи да създадете илюзията за наличието на тухлен зид във всяко едно помещение. Полагането на плоскостите не изисква особени майсторски умения, нито пък специални инструменти. С този метод можете да преобразите цялото си жилище в рамките на един ден, при това без да се разорявате.

Характеристики и предимства на продукта

Конкретният продукт се предлага в комплект от 2 листа с обща квадратура 1.62 кв.м, като всеки отделен лист покрива 0.81 кв.м. Плоскостите позволяват разкрояване и изразяване, така че да се покрият разчупени участъци и зони с наличие на различни архитектурни елементи – прозорци, камини, сводове и др.

Друг плюс на съвременната PVC ламперия, имитираща тухла е нейната влагоустойчивост. Подлежи на намокряне, което дава и неограничени възможности за почистване. Монтажът е максимално лесен, като е възможно да се изберат няколко варианта. Най-често прилаганите методи за монтиране са залепване и укрепване с дюбел винтове. Изборът на начина на монтиране зависи основно от вида на основата и личните предпочитания.

Посочената цена е за 1 кв.м. плоскости от поливинилхлорид. Измерете добре квадратурата, която планирате да покриете, за да изчислите какво количество ще ви е нужно. Желателно е да предвидите малко по-голямо количество за разкрояване там, където е нужно.

Вижте още: пвц ламперия за таван на достъпни цени

PVC ламперия Тухла 3D ефект

24.00 лв.