Продуктът беше добавен в кошницата

PVC ламперия Палми декор 3D ефект

4/ 5 (4)

  • + -

Опции
* Размер на комплекта:

30.00 лв.

- 8 листа с размер в завършен вид 2.00 м х 2.00 м х 8 мм и квадратура 4 кв.м.

Изключително ефектна декорация за стени и таван представлява висококачествената PVC ламперия Палми декор с 3D ефект. Това е 2в1 декоративно решение, което съчетава отлично свойството на паната да оживяват пространството и способността им да служат като качествена и дълготрайна облицовка, с която лесно се скриват различни дефекти.

Характеристики на продукта

Лампериите от PVC отдавна не се ограничават до ролята си на сполучлива имитация. Докато в началото бяха изработвани във вид на различни дървесни декори, то днес повърхността им е своеобразна картина, поставена посредством висококачествен печат, чрез който върху материала са пренесени красиви фотографски изображения – екзотични пейзажи, камъни, цветя и т.н.

При конкретния модел имаме красива картина, която в сглобен вид представлява изключително детайлно изображение на палми. За да се получи цялостната композиция, платната се подреждат хоризонтално, едно над друго. Обикновено лампериите се съединяват чрез вертикално подреждане, което говори за категоричната уникалност на това декоративно интериорно решение.

Ламперията Палми с 3D ефект се предлага в няколко размера: 1.8 х 1.5 м/2 х 2 м/ 2.5 х 2 м. Всеки вариант се предлага под формата на комплект, включващ 8 листа от поливинилхлорид. Платната са фабрично разкроени и не е желателно размерът или формата им да се променят, тъй като това ще доведе до нежелано изместване на детайлите на картината.

Предимствата на PVC лампериите са твърде много, за да се лишавате от тях. Те са много по-евтин вариант за облицовка от класическите керамични и мраморни плочи. За монтирането им не са нужни прахообразни смеси като гипс и цимент, така че ремонтът протича много по-чисто, а освен това и значително по-бързо.

PVC ламперия Палми декор 3D се отличава с изключителна устойчивост на влага и механични въздействия. Макар здравината ѝ да не може да се конкурира с тази на фаянса и теракота, експлоатационният живот на облицовката е над 10 години. Ламперията е особено подходящо решение за помещения с висока влажност и степен на замърсяване. Почиства се лесно и гарантира високо ниво на хигиена.

PVC ламперия Палми декор 3D ефект

30.00 лв.