Продуктът беше добавен в кошницата

PVC ламперия Небе декор 3D ефект

4/ 5 (97)

  • + -

Опции
* Размер на комплекта:
30.00 лв.

Ламперията се продава в 3 различни комплекта:

- 6 листа с размер в завършен вид 1.80 м х 1.50 м х 9 мм и квадратура 2.7 кв.м.

- 8 листа с размер в завършен вид 2.00 м х 2.00 м х 9 мм и квадратура 4 кв.м.

- 8 листа с размер в завършен вид 2.50 м х 2.00 м х 9 мм и квадратура 5 кв.м.

Страхотна декорация за таван под формата на PVC ламперия декор с 3D ефект. Декорация, пресъздаваща точно до съвършенство един красив небосвод, за да разчупите интериора и създадете усещане за открити пространство в уютния си дом. Ламперията е идеалното решение за бърз ремонт на неугледната баня с минимален разход на време и средства, особено ако таванът е покрит с мухъл и е крайно непривлекателен.

Характеристики и предимства на продукта

Панелите от поливинилхлорид все по-често се използват за облицовка на вътрешни стени. Този завършек е подходящ за помещения с високи нива на влажност: баня, кухня, сауна и т.н. За да се постигне максимална защита на стените в жилищни сгради и промишлени помещения, е необходимо да се използват висококачествени PVC облицовъчни панели, които се отличават с висока производителност и екологична безопасност.

Например сертифицираните панели, какъвто е продуктът, който ви предлагаме, не избледняват и не отделят вредни миризми, когато са изложени на слънчева светлина. Ние предлагаме декоративната ламперия Небе в три различни по размер варианта, съответно покриващи площ от 2.7, 4 и 5 кв.м.

Различните размери включват съответно 6 и 8 листа в един комплект, които следва да се подредят вертикално с предвиденото от производителя застъпване на отделните модули. Така не само се получава непрекъснатост на картината, но и се предотвратява възможността за проникване на вода зад облицовката. С правилния монтаж се осигурява максимална защита на стени и тавани.

Сред предимствата на красивата и качествена PVC ламперия Небе, най-ярко изпъква красивото триизмерно изображение, наред с ниската цена на напълно надеждната облицовка. С керамични плочи или друг влагоустойчив облицовъчен материал, не бихте могли да извършите ремонта на банята в толкова кратък срок, нито пък с толкова малък финансов разход.

Ламперията се доставя заедно с нужните за монтиране крепежи. Отделните плоскости са номерирани, за да се избегнат възможни грешки при сглобяване на картината. Моля, посочете размера на комплекта, който бихте желали да закупите!

PVC ламперия Небе декор 3D ефект

30.00 лв.
To Top