Продуктът беше добавен в кошницата

PVC ламперия Мрамор черен

3/ 5 (687)

  • + -

16.95 лв.

Един лист покрива 0.675 кв.метра. Ламперията се продава само на цели листи.

Естественият мрамор е материал, който не всеки може да си позволи. Ако тази луксозна облицовка не ви е по джоба или търсите по-леки и лесни за монтиране варианти, нашата PVC ламперия, имитираща черен мрамор е едно нискобюджетно и дълготрайно решение. Плоскостите се предлагат стандартно оразмерени: 25 см x 2.7 м, но могат да се режат до желаната форма и големина.

Приложение на PVC ламперията мрамор

Лампериите от поливинилхлорид са отлична алтернатива на класическите дървени стенни облицовки. За разлика от дървото, ПВЦ не подлежи на гниене и не допуска образуването на мухъл и гъбички. Това прави тези плоскости идеални за облицовка на бани, кухни и балкони, където ще бъдат изложени постоянно на влага.

Влагата не представлява проблем за PVC панелите, дори напротив – материалът позволява да се поддържа идеално чиста среда, поради което лампериите от този вид се използват също в различни предприятия от хранителната промишленост. Панелът с размери 25 х 270см е чудесно решение за кухненски гръб, както и за създаване на акценти в други жилищни и бизнес помещения.

Облицовка, с която се работи лесно

Дори ако нямате сериозен опит в строителните работи, бихте могли да инсталирате самостоятелно закупената от нас PVC ламперия. От само себе си се разбира, че хоризонталният монтаж е по-лесно изпълним от вертикалния, благодарение на силата на гравитацията. Монтажът може да се направи по два начина – чрез дюбел-винт връзка или с помощта на лепило.

Ако основата е достатъчно гладка и устойчива, можете да използвате лепила тип течен пирон. С тях се работи бързо и не е необходимо предварителното изграждане на носеща рамка. Лепилото обаче не е добър вариант за мазилки – в този случай се налага да се използва здрава конструкция.

Този облицовъчен материал има дълъг експлоатационен живот и не се нуждае от особена поддръжка. За почистване можете да използвате както леко влажна кърпа, така и гъба, напоена с мек почистващ препарат. Изборът зависи от вида и степента на замърсяване.

PVC ламперия Мрамор черен

16.95 лв.