Продуктът беше добавен в кошницата

PVC ламперия Магнолия декор 3D ефект

0/ 5 (0)

  • + -

Опции
* Размер на комплекта:


45.00 лв.

Ламперията се продава в 3 различни комплекта:

- 6 листа с размер в завършен вид 1.80 м х 1.50 м х 9 мм и квадратура 2.7 кв.м.

- 8 листа с размер в завършен вид 2.00 м х 2.00 м х 9 мм и квадратура 4 кв.м.

- 8 листа с размер в завършен вид 2.50 м х 2.00 м х 9 мм и квадратура 5 кв.м.

Искате да създадете акцент в интериора на банята или друго помещение във вашия дом? Опитайте с превъзходната PVC ламперия Магнолия за уникален декор с 3D ефект. С това декоративно пано си осигурявате ефект на кръгъл прозорец, разкриващ една приказна гледка към цъфнали магнолиеви клонки на фона на слънчев небосвод.

Възможност да избирате от няколко размера

Нашият магазин ви дава възможност да изберете един от няколко размера, в зависимост от свободното пространство на вашата стена или таван. Моделът се предлага под формата на три различни комплекта, включващи различен брой листа за площ от 2.7, 4 и 5 кв.м. Уверяваме ви, че с дори най-малката опция ще постигнете зашеметяващ декоративен ефект.

ПВЦ паната са отлична съвременна облицовка, подходяща за всякакви затворени пространства, включително зони с висока влажност и степен на замърсяване. Материалът е 100% водоустойчив, което ви позволява да го използвате в кухни и бани. Ламперията не само не подлежи на гниене, но дори е устойчива на развитие на плесен и гъбички.

Красивият декоративен принт е отпечатан с помощта на най-новите технологии. Реалистичното въздействие на изображението е отговорно за очарователния триизмерен ефект. Именно 3D ефектът е причината за нарастващата популярност на този тип стенни покрития. Те предлагат най-лесния и евтин начин за създаването на един пленителен интериорен декор.

Приложение

PVC декоративната ламперия намира широко приложение в строителството и интериорния дизайн. Тя е чудесно решение за скриване на дефекти по стените и създаване на по-комфортна и хигиенична среда. Ако шпакловането на стена или таван ви се струва твърде сложна, мръсна и скъпа операция, изберете паното Магнолия. То ще направи всяко пространство по-привлекателно и приятно за обитаване.

Почистването на ламперията 3Д може да се изпълни с всички конвенционални методи и средства, като единствено не се препоръчва използването на твърди и остри предмети и абразивни препарати. Инсталирането на отделните пана може да се направи чрез залепване или по стандартния метод за стенен монтаж - дюбел-винт. Паното има защитен горен слой, който защитава цветовете от избледняване.

PVC ламперия Магнолия декор 3D ефект

45.00 лв.