Продуктът беше добавен в кошницата

PVC ламперия Винтидж

3/ 5 (222)

  • + -

18.90 лв.

Един лист покрива 0.75 кв.метра. Ламперията се продава само на цели листи.

PVC ламперия Винтидж има потенциала да се превърне в изключително атрактивна стенна облицовка. С уникалния си стил Мозайка, тя пресъздава стила в архитектурата на някои страни от Африка и Близкия Изток. Принтът създава един много актуален тренд в интериора, подходящ за баня, кухня, тераса и други жилищни помещения.

ПВЦ лампериите – чудесна алтернатива на естествената облицовка

Лампериите от PVC са съвременно облицовъчно решение, което превъзхожда естествените облицовки по множество показатели. Паната от поливинилхлорид имат значително по-голяма устойчивост и дълготрайност от дървените си аналози. Там, където дървото е уязвимо, пластмасовият панел е непробиваем.

Това е особено валидно за влагата. Неслучайно ПВЦ лампериите се използват за облицовка на бани, кухни и други помещения с висока влажност. Материалът не само не гние и не формира плесени на повърхността. Той отблъсква водата, защитавайки по този начин мазилката отзад. Ламперията от този вид не се нуждае от лакиране и други обработки. Тя се почиства и поддържа лесно, запазвайки цветовете на принта и структурните си качества непокътнати.

PVC ламперията улеснява значително процеса по инсталиране. За изрязване и разкрояване не са нужни специализирани машини, както е при дървените и каменни облицовки. Този материал е лек – не натоварва излишно стените. Монтира се лесно и има висока декоративна стойност. Можете да изберете ламперия в богата гама от принтове и цветове.

Винтидж мотивите – модерен интериорен стил

Винтидж серията ни от декоративни пластмасови ламперии се радва на голям интерес сред нашите клиенти. Стилът придоби широка популярност в последните години и вече може да се види в почти всеки дом, обзаведен по последна мода. Паното, имитиращо пъстра мозайка, е сред най-атрактивните ни модели.

Този модел ПВЦ ламперия ще внесе уют и колорит във всяко едно помещение. Обикновено такъв принт се използва за облицовка на стени в баня, извън и вътре в душ зоната. Може да замени и декоративния гръб в кухнята, като платното се положи хоризонтално или вертикално.

Важно: материалът не е термоустойчив и не бива да се използва в близост до газови котлони и други източници на топлина.

Вижте още: ламперия за стени на изгодни цени

PVC ламперия Винтидж

18.90 лв.