Продуктът беше добавен в кошницата

Фриз Мики Маус

0/ 5 (0)
  • + -

6.00 лв.

Детски равен фриз с ширина 12 см и дължина 15.50 м.

Обзавеждането на детската стая е свързано с много любов и старание да се постигне идеалния интериор за конкретното дете. Престоят на малкото човече в собствената му стая трябва да бъде приятен, безопасен и изпълнен с радостни моменти. Предлагаме ви стилен декоративен фриз Мики маус, който ще реши финалния облик на така важното помещение.

Предимства на декорирането с фризове

Фризът е един от най-бързите, лесни и икономични начини да се преустрои дадено помещение в детска стая. Той има самозалепваща основа, посредством която се свързва здраво със стената. Дължината на продукта, който ви предлагаме е 15.5м. С една лента може да се покрие значителен участък от помещението.

Характерно за фриза е, че може да се използва като самостоятелна декорация или в комбинация с друг тематичен елемент – фототапет, стикери, пана, картини и др. Поставя се по избор в долната или горната част на стените в стаята. Предимство на този вид декорация е лекотата на монтажа. Всеки може да се справи с лепенето на този вид фризове.

Фризът е идеално решение за наематели, които не могат да извършат по-крупни ремонти. При смяна на квартирата, детайлът може лесно да се демонтира, без да се поврежда мазилката. Освен всичко друго, този материал ви позволява да прикриете неугледни участъци по стените, без да се извършват скъпи и сложни ремонти.

Здрав и екологично чист материал

Детският фриз Мики маус е изработен от висококачествен синтетичен материал. Повърхността му е абсолютно гладка, което дава възможност за лесно почистване и поддържане на добра хигиена в детската стая. Материалът не отделя токсични вещества и неприятни миризми в помещението. Можете да бъдете напълно спокойни за здравето на любимото си същество.

Важно: преди полагане на фриза е желателно да почистите добре основата от прах, мазнини и други замърсявания. Стената трябва да бъде напълно суха. Разкрояването на материала е изключително лесно. Дължината се коригира с ножица. При наставяне се старайте шарките да са в същата последователност.

Фриз Мики Маус

6.00 лв.