Продуктът беше добавен в кошницата

Фриз Мечо Пух

5/ 5 (2)
  • + -

6.00 лв.

Детски равен фриз с ширина 12 см и дължина 15.50 м.

Красивият фриз Мечо Пух е една прекрасна декорация за детска стая. Фризовете намират приложение там, където мястото за украса е ограничено. Конкретният модел може да се комбинира с някой от чудесните ни фототапети на същата тематика. Любимото мече на няколко поколения деца ще оживи стаята на вашето съкровище и ще я направи по-приятно и уютно място.

Фризът – начин да внесете нотка свежест в стаята на детето си

Фризът с Мечо Пух и неговите верни приятели е широк 12см и дълъг 15.5м. На съвсем скромна цена получавате достатъчно количество декоративна лента, с която да декорирате стените в детската стая. Предимство на фризовете е, че не изискват особено пространство. Могат да се залепят по протежение на една или няколко стени.

С фриз можете да украсите горната част на стена, в близост до тавана, или да го залепите по средата, така че да бъде по-близо до погледа на детето. Във всеки случай с този иновативен декор се работи изключително лесно. Лепенето е улеснено от самия продукт, който има адхезивна (лепяща) основа и се захваща здраво за стени с всякакво покритие – боя или тапет.

Декорирането на помещения с фризове печели почитатели, именно поради лесния и финансово достъпен начин на инсталирането им върху стена. Не са ви нужни инструменти, освен може би ножици, за да отрежете до нужната дължина. Друго предимство на фриза е, лесният демонтаж, когато искате да промените облика на помещението.

Щом детето ви порасне достатъчно, то ще промени своите интереси и ще се окаже, че иска по-модерна апликация върху стената от детския фриз Мечо Пух. Това не бива да ви притеснява, защото фризовете не повреждат мазилката при сваляне. В случай, че планирате да залепите декоративната лепенка непосредствено след ремонт, трябва да знаете, че е необходимо да изчакате около 30 дни за пълното изсъхване на боята.

Не се препоръчва боядисване на стена, преди да е премахнат фриза. Гланцираната повърхност на изделието няма да позволи максимално покритие.

Вижте също: фризове за стени

Фриз Мечо Пух

6.00 лв.