Продуктът беше добавен в кошницата

Фриз Версаче лилав - сребро

5/ 5 (1)
  • + -

6.90 лв.

Фриз на ролка с размери: ширина 17.7 см. - дължина 10 м.

Монохромните стени са класическо решение, но понякога едноцветното покритие създава усещане за скучна и не особено атрактивна стая. Този проблем има лесно и евтино решение – можете да използвате самозалепващ се Фриз тапет с мотив Версаче в една много стилна комбинация от лилаво със сребърни фигури. Фризът се продава на ролки с дължина 10 м и ширина 17,7см.

Предимства на декорацията с фриз тапети

 Тези самозалепващи покрития изпълняват ролята на декоративен фриз. Те заместват напълно масивните фризове, изработени от гипс или пенополистирол. Предимството им е, че не заемат никакво пространство, така че поставянето на мебели плътно до стената с тях не представлява проблем.

Фризът служи за визуално разграничаване на стените от пода и тавана. Могат да се поставят както в основата, така и в най-високата точка на стената. Такова разграничение е особено нужно, когато стената и тавана са в един и същи цвят. Този декоративен материал ви позволява да решите различни пространствени проблеми на жилищните си помещения.

Лилавият фриз Версаче е подходящ за помещения, чиито стени са боядисани в такава тоналност. Фризът може да се използва като контраст за по-тъмни или по-светли стени. Декоративният мотив на принта, познат още като Версаче, е взаимстван от древногръцката архитектура, поради способността му да се вписва добре в различни интериорни стилове и дизайни.

Особености на инсталиране на фризовете

Фризовете могат да се поставят без участието на професионалист. Те имат самозалепваща основа, което значително улеснява монтажа. Не е нужно използването на лепила, което прави операцията по-лесна, бърза и чиста. След полагането на декоративната лента, в помещението не се отделя неприятна миризма или токсични вещества.

Фризът има гладка гланцирана повърхност, която не позволява образуването на мухъл и прах. Почистването се прави с максимална лекота. За целта можете да използват влажна кърпа и мек домакински препарат. При премахване на фриза, мазилката остава ненарушена, което ви позволява да експериментирате с този тип декорация.

Особено важно е фризът да се постави след пълното изсъхване на основата, особено ако стената е боядисана с латекс или друго декоративно покритие.

Фриз Версаче лилав - сребро

6.90 лв.