Продуктът беше добавен в кошницата

Фототапет Червената шапчица

4/ 5 (3)

  • + -

33.90 лв.

Фототапетът се състои от 9 части.

Герои от любими детски приказки красят голяма част от фототапетите ни на детска тематика. Фототапет Червената шапчица е един от моделите, които красят много детски стаи и радват малчуганите в цялата страна. Изображение, подходящо за стаите на малки момиченца, които обичат едноименната приказка и ще се радват на присъствието на любим приказен персонаж.

Невероятен колорит на една превъзходна илюстрация

Фототапетът с изображение на червената шапчица е чудесна илюстрация на популярната детска приказка. Художествена творба, в която персонажите са представени по начина, по който децата си ги представят. Картината илюстрира сцената, в която лошият вълк среща малкото момиченце в гората.

Художникът е вмъкнал множество детайли в своята картина. В нея присъстват различни горски животинки, които децата със сигурност ще започнат да забелязват с времето. Горският пейзаж е изобразен по най-изтънчен начин. Всяко дърво, листо и цветенце е нарисувано по приказен начин. Сцената оживява пред очите ви. Можете дори да забележите диалога между вълка и момичето, провеждан в тази сцена.

Ярките цветове ще внесат ведро настроение в стаята на любимото ви същество. Колоритът, изобразен върху фототапета, ще привлича погледа като с магнит. Детето ви вече няма да се чувства само и уплашено в стаята. То ще се потопи в любимата си приказка, където ще бъде в компанията на любимия си приказен герой – момичето с червена шапка.

Фототапет, съставен от 9 части

Приказният фототапет с Червената шапчица е един от сложните ни за лепене модели. Сложността се дължи на големия брой компоненти, изграждащи изображението. Въпреки сравнително компактните си размери 210 х 146см, тапетът е съставен от цели 9 части. Това прави процесът по залепяне на тапета по-бавен и труден.

На практика лепенето на фототапети, съставени от множество детайли, е подобно на подреждането на пъзел. Препоръчваме да сглобите предварително картината и да номерирате отделните елементи, за да избегнете риска от дори минимални грешки. Имайте предвид, че всяко разместване на местата на детайлите може да бъде фатално. Въпреки сложността, изборът на този фототапет си заслужава.

Фототапет Червената шапчица

33.90 лв.