Продуктът беше добавен в кошницата

Фототапет флис Старинна Улица

5/ 5 (1)

  • + -

47.20 лв.

Фототапетът се състои от 4 части. Гланциран фототапет на флис основа.

Фототапет флис Старинна улица е едно прелестно решение за декориране на стена във вашия дом. Красотата на романтичния пейзаж се допълва от изящния рисунък. За разлика от модерните фототапети, тук нямаме фото изображение, а красива рисунка, издържана в стила на импресионизма. Флиз основата на тапета го прави едно устойчиво и дълготрайно декоративно решение.

Флис тапетите – по-удобна работа и по-висока устойчивост

Флис фототапетите се отличават от хартиените по материала, от който е направена тяхната основа. В конкретния случай тя е изработена от нетъкани текстилни нишки – материя, позната под името флизелин.Материалът е с високо качество и позволява да се правят многократни корекции по време на лепенето, без риск от разкъсване на основата.

Характерно за този вид тапети е, че поради текстилната си основа, те не се разтягат и свиват, когато бъдат положени върху намазана с лепило стена. Тапетите с текстилен гръб се поставят сухи върху стената, която е предварително намазана с лепилото. Демонтират се също „на сухо” – не е нужно да се мокрят предварително. Отделят се на цели листи напълно безостатъчно.

Нашият флис фототапет, озаглавен Старинна улица, е устойчив на разкъсване и е много по-траен от моделите с хартиена основа. Той има гланцово покритие, което подсилва колорита на картината, но без да отразява светлината. Отблясъците от слънчевите лъчи и изкуственото осветление могат да затруднят визуализирането на изображението при гледане под определен ъгъл.

Романтична картина, разделена на 4 части

Тапетът изобразява старинна улица с паваж и каменни зидове – пейзаж, който обикновено свързваме с артистичните квартали на Париж от началото на 20-ти век. Кой не обича тази епоха и свързаните с нея романтични истории? Вероятно и вие ще бъдете запленени от красотата на картината и пищния ѝ колорит.

Фототапетът на флизелинова основа е разделен на 4 части. С малкия си брой компоненти, няма да ви затрудни в процес на залепяне. Флизелинът ви позволява да действате по-уверено при свързване на детайлите. Хартията запазва размерите си след изсъхване, така че не е нужно да застъпвате частите при подреждането.

Вижте и всички наши оферти с фототапети за стена на ниски цени.

Фототапет флис Старинна Улица

47.20 лв.