Продуктът беше добавен в кошницата

Фототапет Том и Джери

4/ 5 (3)

  • + -

33.90 лв.

Фототапетът се състои от 8 части.

Фототапет Том и Джери е един чудесен представител на колекцията ни с фототапети на детска тематика. Кой не обича любимите на няколко поколения анимационни герои? Избирайки тапета за стаята на детето си, вероятно самите вие си спомняте с какъв интерес сте гледали приключенията на хитрото мишле и коварния котарак в детските си години. Подарете усмивка на детското личице. Цената на тапета разсейва всяко колебание.

Създайте комфорт и усещане за принадлежност у детето си

Съвсем малките деца изпитват дискомфорт, когато трябва да започнат да нощуват в собствена стая, отделно от мама и тати. Психолозите са на мнение, че преходът от обща спалня към собствена детска стая преминава много по-плавно и без сътресения, когато детето е заобиколено от приятелски лица.

За всеки малчуган любимите приказни и анимационни герои са именно такива – близки приятели, които им създават приятно настроение и ги зареждат с позитивни емоции. Детенцето ви ще обикне своята стая в момента, в който види любимците си, изпълващи голяма част от стената в неговата спалня.

Нещо повече, така помещението ще му създаде усещането, че стаята му принадлежи изцяло. Тя е негова и на никой друг, а освен това изглежда по супер фантастичен начин. Детските ни фототапети карат децата да се чувстват горди със своите стаи и с радост ги показват на своите приятели. Картината с Том и Джери ще създаде възторг у всяко хлапе.

Значителна сложност на залепяне

Детският фототапет Том и Джери се състои от цели 8 част. Големият брой елементи прави сложността по залепянето му значителна, но в името на детското щастие, усилията си заслужават. Съветваме ви да заложите на този детски тапет-картина, независимо дали стаята, в която ще го поставите е предназначена за момиче или за момче.

В случай че планирате сами да се заемете с лепенето на фототапета, препоръчваме на първо място да се въоръжите с търпение. Предварително подредете отделните части, за да получите цялата картина. Така си спестявате възможните грешки при съединяване на изображението. Желателно е стената да бъде идеално гладка, чиста и абсолютно суха.

Купете изгодно тези детски фототапети онлайн.

Фототапет Том и Джери

33.90 лв.
To Top