Продуктът беше добавен в кошницата

Фототапет Тигър

5/ 5 (1)

  • + -

29.90 лв.

Фототапетът се състои от 6 части.

Фототапет Тигър ще се превърне в акцент на интериора на детската стая. Изображенията с животни радват малките същества, но и възрастните не остават равнодушни към красотата на един от емблематичните хищници на планетата Земя. Предлагаме ви страхотен продукт, чието изображение е вълнуващо, а качеството – от най-висок клас.

Фототапетите с животни – защо са винаги актуални?

Природата на нашата планета е уникална и никога няма да спре да ни вълнува с най-ярките си представители на флората и фауната. Хората харесват както домашните, така и дивите животни. И докато в първия случай не е проблем да имаш истинско животинче вкъщи, то с представителите на джунглата това е невъзможно.

Ако обичате красотата на представителите на семейство котки от най-дивия вид, то фототапетът Тигър със сигурност ще ви грабне с пищния си колорит. Всъщност на картината са изобразени две млади тигърчета, които се любуват на зеленината, която ги заобикаля. При конкретния модел изображението е рисунка, а не фотография с висока резолюция, което го прави прекрасен детски модел.

Малки размери, но значителен брой части

Лепенето на фототапети може да бъде изключително лесна задача, но също и максимално сложна процедура, която отнема доста време. Разликата идва от броя на частите, които съставят изображението. Колкото повече са детайлите, толкова по-трудно ще бъде залепянето на тапета. Тази закономерност се дължи на нуждата картината да се сглоби като пъзел, а частите да се свържат така, че да няма застъпване или разстояние между тях.

Моделът Тигър е с малки размери: 140 х 145см. Въпреки това, той е съставен от сравнително голям брой части – 6 на брой. Това определено ще направи операцията малко по-трудна, отколкото е при моделите от 2 части, но вярваме, че няма да ви разколебае, защото крайният резултат наистина си заслужава.

Препоръчваме да подготвите добре основата, като я почистите внимателно от прах и други замърсявания. В случай че използвате течности за почистването, лепенето може да започне едва след като стената изсъхне напълно.

Фототапет Тигър

29.90 лв.