Продуктът беше добавен в кошницата

Фототапет Тераса

0/ 5 (0)

  • + -

29.90 лв.

Фототапетът се състои от 8 части.

Красивият фототапет Тераса е създаден специално за най-романтичните натури сред нашите клиенти. Любителите на красивия пейзаж също ще останат впечатление от живия колорит и пищността на изображението. Подходящ е за всяко помещение, което се нуждае от визуално уголемяване на наличното пространство.

Подарете си гледка към красива местност

Ако живеете в голям град, то сивотата на бетонната джунгла със сигурност ви уморява и стресира допълнително. Фототапетите ни с пейзажи са отлична терапия срещу мрачните и подтискащи гледки на заобикалящия ви свят. Красивият пейзаж не само внася красота в помещението, в което е поставен. Той успокоява, подобрява настроението и създава усещане за простор.

Нашият прелестен фототапет Тераса е не просто декоративно решение за стена, а подарък за вас. С него ще си подарите целогодишна гледка към чистата природа. Когато навън пейзажът е сив и мрачен, вие ще виждате зеленина, цветя, езеро, планини и синьо небе, на което слънцето грее ярко. Ще се радвате и на балкон, изграден с красиви архитектурни орнаменти, какъвто няма нито един градски апартамент.

Тапетът е подходящ за малки помещения със семпла конфигурация. Поставете го в стая, която бихте искали да осигурява достъп до приятна веранда, където ще мечтаете да можете да изпиете сутрешното си кафе. Изображението и ефектът, който то създава, ще трансформира дори най-неугледното помещение. Ще увеличи оптически оскъдната му площ и ще ви даде усещане за свобода.

Значителна големина и голям брой детайли

Когато купуват фототапети, клиентите ни се влюбват в изображението и се абстрахират от сложността на залепване. Редно е да ви предупредим, че по-големият брой детайли, ще усложни в известна степен залепянето на тапета на стената. Конкретният модел е с повишена трудност, но с повече хъс и търпение, със задачата може да се справи дори непрофесионалист.

Препоръчваме да сглобите предварително картината и да поставяте последователно отделните компоненти, за да се избегнат грешки в подреждането. Фототапетите се лепят върху идеално гладка, добре почистена и напълно суха стена. Детайлите се свързват прецизно – без застъпване и без празни участъци.

Фототапет Тераса

29.90 лв.