Продуктът беше добавен в кошницата

Фототапет Спайдърмен

4/ 5 (71)

  • + -

96.90 лв.

Фототапет състоящ се от 12 части. Този фототапет е висококачествен с изключително качествен печат, с винил покритие и също така миещ.

Фототапет Спайдърмен е един страхотен подарък за стаята на вашето дете. Особено момченцата ще оценят по достойнство тази страхотна стенна декорация. Създайте приключенски дух и приказна атмосфера в личното пространство на любимото си същество. Ние от онлайн магазин Дегрец ви предлагаме този продукт на по-ниска от обичайната му цена.

Характеристики на модела

Фототапетите на детска тематика, представени в продуктовия ни каталог са с изключително високо качество. Артикулът, представен на тази страница не прави изключение. За направата му са използвани най-добрите съвременни материали, както и най-новите технологии на отпечатване. Благодарение на това е постигната висока устойчивост на изделието.

Тапетът се състои от 12 части, което ви задължава да вложите всичката си прецизност и търпение при свързване на отделните елементи и лепенето. Повярвайте, всички усилия си заслужават, защото крайният резултат ще е наистина зашеметяващ. Цветовете са ярки и наситени, а структурата на изображението гарантира еднакво поразяващ ефект, когато фототапетът се наблюдава от близко и далечно разстояние.

Размерът на фототапет Спайдърмен е 2.44см височина и 3.05см ширина. Нужно е да разполагате с достатъчно свободно пространство, за да декорирате стена в детската стая с този комиксов шедьовър. Детето ви няма да е очаровано от идеята тапетът да бъде закрит от мебели и други интериорни елементи, така че планирайте внимателно подредбата на помещението преди да поръчате изделието.

Хигиената в детската стая трябва да бъде на високо ниво. Точно за това цялата ни колекция от детски фототапети разполагат с влагоустойчиво покритие от винил. Винилът прави тапетите от хартия устойчиви на намокряне. Те са класифицирани като миещи се, защото без проблем могат да се почистват с мокра гъба или влажна кърпа от прах и други замърсители.

Безупречен продукт на промоционална цена, е това, което ви предлага продуктовия ни каталог. Фототапет Спайдърмен е с изключително качествен печат, така че да бъде едно наистина дълготрайно декоративно решение. Цветовете на картината няма да избелеят вследствие почистване и излагане на слънце. Приятното му излъчване ще се запази през целия период на използване.

Вижте още детски фототапети за стена.

Фототапет Спайдърмен

96.90 лв.
To Top