Продуктът беше добавен в кошницата

Фототапет Пролетно настроение

0/ 5 (0)

  • + -

42.50 лв.

Фототапетът се състои от 25 части.

Пролетта е любимият ни сезон, защото тогава природата започва да се събужда от дългия зимен сън. Фототапет Пролетно настроение е начин да си създадете топлина и уют през всеки годишен сезон. Това е един от големите ни модели, който ще превърне всяка скучна стена в гледка към приказна веранда, от която пък се разкрива изглед към спокойно езеро с плуващи в него платноходки.

Пейзажите – най-лесният начин да се свържем с природата, живеейки в шумния град

Фототапетите с пейзажи и панорама са най-лесният начин да поддържаме връзка с красивата природа, особено ако живеем в шумна градска среда. Името на този фототапет говори красноречиво за неговото въздействие върху психиката и душата. С тази гледка ще можете да си създадете пролетно настроение, дори през мрачните есенни и зимни дни.

Специалистите отдавна са установили, че красивата гледка може да извади всеки човек от мрачно и подтиснато настроение. Ако облаците, дъждът и сивото небе гнетят романтичната ви душа, подарете си един очарователен пролетен пейзаж, който ще краси дома ви и ще ви кара да се чувствате така, сякаш се намирате на спокойно приказно място.

Модел с висока сложност на залепяне

Може би имате богат опит с лепенето на хартиени тапети, но ако никога не сте инсталирали фототапет, препоръчваме да се въоръжите с търпение. Сложността на задачата се определя от броя на частите, които изграждат изображението. Колкото повече части, толкова по-сложно е лепенето. В колекцията ни има фототапети, съставени от 2 части, с които може да се справи дори напълно начинаещ, но при конкретния модел случаят не е такъв.

Пролетната приказка е с внушителни размери (242 х 350см) и е съставен от цели 25 части. Залепянето на тапета определено ще изправи нащрек дори хора с богат опит в изпълнението на подобни операции. Сложността се дължи на изискването картината да се подреди правилно като пъзел, а също и частите да се свържат правилно – без застъпване или разстояние. Пожелаваме ви успех в начинанието. Резултатът определено си заслужава.

Фототапет Пролетно настроение

42.50 лв.