Продуктът беше добавен в кошницата

Фототапет Принцеси

5/ 5 (6)

  • + -

39.90 лв.

Фототапетът се състои от 20 части.

Декорирайте стаята на своята малка принцеса с уникалния детски фототапет Принцеси. Неговото изображение е събрало в една обща картина главните героини на най-обичаните приказки за деца – Снежанка, Пепеляшка, Спящата красавица. Дори седемте джуджета са там, в красивата приказна композиция сред цветя, зеленина и пищна дъга.

Голям тапет, който ще изпълни стаята на детето ви с цялата палитра от ярки цветове

Изборът на фототапет за детската стая често е свързан не толкова с темата на изображението, колкото с неговия размер. Родителите се ръководят преди всичко от свободното пространство, което дава съответната стена. Тапетът Принцеси е доста внушителен модел. Височината му е стандартна - 196 см, но ширината е наистина значителна – 350см.

За да декорирате помещението с тази илюстрация от любимите приказки на детето ви, е необходимо да имате на разположение една цяла стена. Тя не бива да бъде закрита от мебели, нито пък в този участък е удачно да има прозорец. Ако в стаята на вашето малко момиченце има такова пространство, то ще бъде изключително щастливо да вижда красотата на фототапета ежедневно.

Значителен брой части – висока сложност на залепяне

Когато са с голям размер, фототапетите стават малко по-сложни за поставяне, защото се състоят от голям брой части. Тук имаме изображение, което е разделено на цели 20 отделни части. Това означава, че неговото залепяне ще прилича на подреждането на пъзел. Тук нямате право на грешки, защото свалянето на вече залепена част може да доведе до нейното скъсване.

Затова препоръчваме предварително да подредите картината на пода, като за по-голямо удобство можете да номерирате отделните сегменти. Желателно е елементите да бъдат идеално подредени, за да се избегне разминаване на детайлите, оформящи красивата картина – без застъпване и разстояние между тях.

За залепянето на красивия фототапет Принцеси ще ви е нужно лепило с добро качество, каквото можем да ви предоставим. При нужда можете да се свържете с нашия екип за консултация относно вида и количеството лепило, което ще ви бъде нужно за залепяне на тапета.

Фототапет Принцеси

39.90 лв.