Продуктът беше добавен в кошницата

Фототапет Пиратски остров

3/ 5 (9)

  • + -

36.90 лв.

Фототапетът се състои от 16 части.

Едва ли има човек, който да не е чел книги и гледал филми за пирати с огромен интерес. Разказите за морски разбойници, скрити съкровища и невероятни обрати са винаги свързвани с екзотичните острови на карибския басейн. Нашият фототапет Пиратски остров е очарователна картина, която ще създава приказно настроение и ще събужда приключенския дух у малки и големи.

Идеална картина на за стаята на вашето дете

Пиратският пейзаж, изобразен на този фототапет, ще бъде истински подарък за стаята на вашето дете. Момчетата обикновено са тези, които остават запленени от разказите за опасни морски приключения, за тежки битки и омагьосани земи. Подарете на своя наследник едно приказно пространство, в което ще му бъде приятно да прекарва времето си след училищните занятия.

Фототапетът е достатъчно голям, за да накара детето ви да се потопи изцяло в една приказна атмосфера и даде свобода на своята фантазия. За децата си винаги се стараем да направим най-доброто, а какво би могло да бъде по-добро от това те да се чувстват приятно и да бъдат щастливи. Малките същества имат свои грижи и проблеми, затова е важно да им осигурим уютна и комфортна среда, където да се чувстват сигурни и спокойни.

Изображението предизвиква истинска радост с колоритната си концепция. Всеки би бил щастлив да вижда слънчевия екзотичен пейзаж през цялата година, особено през студените мрачни месеци, когато не само физическата, но и емоционалната толина е изключително необходима.

Готови ли сте да сглобите пъзела?

Фототапетите се лепят както обикновените тапети, като сложността на операцията зависи пряко от броя части, съставящи картината. При фототапета Пиратски остров можем да говорим за висока степен на сложност, поради по-големия размер и значителен брой елементи.

Моделът е с размери 194 х 278см (височина/ширина), разделен на цели 16 части. Залепянето му ще ви остави с усещането, че редите пъзел, но резултатът определено ще си заслужава. Много е важно да свързвате внимателно отделните части, така че да не се застъпват, но и да не се образуват празнини след изсъхване на лепилото.

Фототапет Пиратски остров

36.90 лв.