Продуктът беше добавен в кошницата
- 27%

Фототапет Манхатън

0/ 5 (0)
Промоция

  • + -

39.90 лв. 54.80 лв.

Фототапетът се състои от 16 части.

С фототапет Манхатън ще се потопите моментално в атмосферата на града, който никога не спи – Ню Йорк. Отделете едно кътче в дома си за един от най-шикозните квартали на може би най-големия мегаполис в Света. Тази красива панорама ще ви създаде космополитна атмосфера и илюзията, че имате прозорец, който гледа към един съвсем различен от вашия свят.

Градска панорама – идеалната декорация за модерния интериор

Нашата колекция от фототапети с градски пейзажи е подбрана за специална категория купувачи. Това са предимно млади хора, които можем спокойно да наречем космополити. Въпреки че живеят в един шумен и забързан град, те не биха желали да се откъснат от тази динамична обстановка дори, когато се приберат в уютния си дом.

Ако в дома ви властва модерен интериорен дизайн, то фототапет Манхатън ще ви хареса. Гледката към ярко осветения през нощта ню-йоркски квартал ще се впише чудесно сред обзавеждане от стъкло и метал. Не препоръчваме такова изображение да се поставя в стаи, които са обзаведени в класически или пасторален стил.

Хоризонтална стенна декорация – начин да използвате оптимално наличното пространство

Фототапетът е с по-малка от стандартната височина – само 1.38м. За разлика от стандартните ни фототапети, този модел не покрива стената от пода до тавана. Той заема почти цялата дължина на една стандартна стена, но оставя свободно пространството в долната ѝ част. По този начин можете да залепите красивия пейзаж на стени, по протежение на които са наредени мебели.

Трябва да ви предупредим, че сложността на залепяне на този фото тапет е сравнително висока. Това се дължи на големия брой отделни части. Тук елементите са 16 и се позииционират вертикално един до друг. Факт е, че повечето елементи усложняват инсталирането и правят самата операция малко по-бавна.

Желателно е да фиксирате всяка част много прецизно, за да избегнете разминаване в детайлите на изображението. От близко разстояние дори съвсем дребните дефекти стават забележими.

Фототапет Манхатън

39.90 лв.