Продуктът беше добавен в кошницата

Фототапет Мак

0/ 5 (0)

  • + -

28.60 лв.

Фототапетът се състои от 4 части.

Красив, флорален мотив е способен да внесе красота и синхрон във всяко жилищно или бизнес пространство. Нашият фототапет Мак е компактна, но изключително колоритна стенна декорация. С височина от 97см и ширина 140см, той ще се впише отлично дори в стаи с малка квадратура. Заслужава си да го поръчате още сега.

Как цветята въздействат на настроението?

Ако се колебаете между този фототапет и някой от красивите ни пейзажи, уверяваме ви, че няма да съжалявате, залагайки на красивото полско цвете. Основното предимство на модела е малкият размер, което му позволява да се впише добре във всяко по-малко пространство. Друг плюс е красивата флорална композиция, която тапетът разкрива.

Цветята въздействат на психиката и настроението по много благоприятен начин. Тяхното присъствие, дори само на снимка, създава ведро и позитивно настроение. Когато се приберете у дома след тежкия работен ден и погледнете този ярък и пищен фототапет, ще усетите мигновено как нивата ви на стрес се понижават.

Макът е цвете, което свързваме с девствената природа и силата на най-крехките творения на планетата Земя. Яркият червен цвят на нежните листенца внася невероятен колорит в помещението, действайки ободряващо и вдъхновящо на хората, обитаващи съответната стая. Фототапетът Мак е подходящ за хол, спалня и дори за стаята на вашия тийнейджър.

Модел, съставен от четири части

Фототапетът с мак е компактен модел, но въпреки малките му размери, той е съставен от четири части. По-големият брой части прави процеса на инсталиране малко по-сложен, изисквайки повече внимание и прецизност, но въпреки това, ви уверяваме, че инсталацията му няма да успее да ви затрудни.

Свързването на картината трябва да се изпълни така, че да няма застъпване, нито разстояние между отделните елементи. Най-важният момент при лепене на фототапет е подготовката на основата. Стената трябва да е идеално гладка, без грапавини и неравности, които могат да прозират под тънката хартия. Важно е също да използвате качествено лепило. В секция „консумативи” на каталога ни ще намерите разнообразие от висококачествени лепила.

Фототапет Мак

28.60 лв.