Продуктът беше добавен в кошницата

Фототапет Лебедово кралство

3/ 5 (32)

  • + -

45.20 лв.

Фототапетът се състои от 4 части.

Подарете си прелестен и романтичен пейзаж с фототапет Лебедово кралство. Това е една пищна картина, създаваща спокойствие и уют във всяко жилищно пространство. Изображението предстаавлява изтънчена комбинация между пейзаж и приказна картина. Предлагаме ви висококачествен продукт, отпечатан по най-модерните технологии, който пресъздава до най-дребния детайл колорита на пасторалната сцена.

Пейзажът – начин да избягате от сивата градска среда

Хората, принудени от обстоятелствата, да живеят в големия град сред шум, мръсотия и навъсени мрачни лица, търсят начин да се усамотят сред природата. Фототапетите ни с пейзажи дават такава възможност. Пейзажът с лебеди ще ви пренесе в света на приказките от детството.

Прибирайки се у дома след напрегнат ден, ще можете да погледнете красивото изображение на тапета и да се пренесете на тихо, спокойно и слънчево място. Доказано е, че картините могат да въздействат на психиката и да генерират специфични емоции. Препоръчваме ви да изберете фототапета с кралството на лебедите и да го съзерцавате винаги, когато сте изнервени, уморени и емоционално изтощени.

Позволете на красивата природа да се настани трайно в модерно обзаведения ви апартамент. С фототапета, представен тук, ще успеете да внесете хармония в напрегнатото си и изнервено ежедневие. Можете да поставите картината в която и да е стая – спалня, хол, всекидневна. Навсякъде, тя ще ви дава усещане за свобода от ежедневните ангажименти.

Модел от 4 части със стандартна големина

Фототапет Лебедово кралство е със стандартни размери 136 х 194см – височина/широчина. За да декорирате стена в дома си с него не ви е нужно значително свободно пространство. Можете да го залепите в зоната, където е разположена меката мебел, за да си създадете прекрасно кътче за релакс и връзка с природата.

Тапетът се състои от 4 части, което прави инсталирането му лесно и бързо. За да постигнете чудесни резултати при залепването, не забравяйте да почистите и изгладите добре основата. Особено внимание заслужават участъците на свързване на отделните детайли, с което сме уверени, че ще се справите перфектно.

Фототапет Лебедово кралство

45.20 лв.