Продуктът беше добавен в кошницата

Фототапет Коне

5/ 5 (2)

  • + -

35.20 лв.

Фототапетът се състои от 4 части.

Фототапети с коне е прекрасна украса за дом, офис и малко заведение. Моделът е широкоформатен, с отлична резолюция и атрактивен визуален ефект. Природният пейзаж е илюстрация с художествена стойност. Освен ефектът на декоративен елемент, който изразява индивидуалност, той е дизайнерски похват за акцентиране на определени зони от интериора.

Присъствието му подчертава обзавеждането в съответната зона, и прикрива умело несъвършенства по стената. Фототапетът е красив начин за заличаване на всички несъвършенства в интериора, които биха наложили смяна на облицовка и претапетиране. Съчетава се чудесно с едноцветен тапет или ламперия, както и с цветни мебели и предмети от бита в съседство.

Фототапетите и майсторският печатен принт

Красивият фототапет е предпочитана декорация за всяко пространство, заради красотата и качественият метод на изображение. Изображенията се отпечатват върху специална хартия с трайни водоустойчиви мастила. Резултатът е изключително въздействащ образ с трайност, която надвишава многократно тази на стандартните тапети.

Предимството на тази облицовка са именно цветовете и печатът, които създават невероятна реалност на образа. Поставен върху стена, той ви пренася напълно в атмосферата от кадърът. Така зоната от помещението, където е поставен, може да бъде преобразено в кътче за релакс. Решете какво настроение желаете да създадете в пространството и просто изберете подходящата фотокартина!

Продуктът на магазин Дегрец е създаден по най-актуална технология на отпечатване. Мастилото е устойчиво на влага, нагряване и температурни амплитуди, и не избледнява с течение на времето. Изображението представя коне в галоп сред красив планински фон, и създава настроение на свобода и волност. Състои се от 4 части, които се сглобяват и залепват към желаната повърхност.

Залепването става лесно, върху плоска и почистена повърхност. Почистването на принтираната хартия също не изисква специални принадлежности, освен влажна кърпа/гъба и мек сапун. Текстурата предотвратява и регулира зацапването, така че петната по фототапетите са рядкост. Прахта се отстранява лесно по описаният начин.

Фототапет Коне

35.20 лв.
To Top