Продуктът беше добавен в кошницата

Фототапет Кей в Париж

5/ 5 (1)

  • + -

53.80 лв.

Фототапетът се състои от 8 части.

Красивият фототапет Париж ви пренася в града на романтиката и културата. Дори да не сте били там все още, вероятно изпитвате истинско възхищение към автентичния парижки пейзаж. Ние ви позволяваме да си подарите една красива гледка, с която ще можете да се откъснете от сивата и мрачна действителност, която ви заобикаля.

Айфеловата кула и Сена – две от емблемите на вечния град

Изображението на фототапета включва две от емблемите на френската столица – Айфеловата кула и Сена – реката, която радва и местните, и туристите с носещите се по водите ѝ туристически корабчета. Много от почитателите на Париж искат да имат в дома си именно частица от тези два символа на града.

Изображението умело ги улавя в кадър, непосредствено един до друг. Фотографът е избрал много правилно ъгълът, от който да заснеме тази прелестна фотография. Кеят, разделящ кулата от реката, и един от живописните парижки мостове, се виждат ясно на фона на монолитното здание, извисяващо своята забележителна снага.

Качеството на фототапета допринася за очарованието на пейзажа. Благодарение на съвременните методи на отпечатване, тапетите – картини пресъздават с максимална точност гледката, която е уловил с обектива си безупречният фотограф. При всички наши тапети Париж се наблюдава детайлност на изображението и невероятна яркост на цветовете.

Съвременните печатащи машини повишават значително въздействието на фототапетите. Картината е еднакво приятна за гледане и от далеч, и от непосредствена близост. Леко матовият финиш на хартията елиминира отблясъците, които често не позволяват на зрителя да се наслади на красивия пейзаж при наличие на дневна светлина или изкуствено осветление.

Сложност на лепене – средна

Фототапетите ни дават възможност да съживим всяко пространство, а пейзажите са най-благоприятният начин да си създадем усещане за допълнителен простор. Големината на тапета е от огромно значение, защото често по-големите модели, са съставени от доста на брой части. При конкретния модел те са 8 на брой, което не е никак малко.

Факт е, че колкото повече детайли има даден фототапет, толкова по-висока е сложността на неговото залепяне върху стената. При 8 отделни части, ще ви се наложи да положите малко повече усилия и да покажете прецизност и старание. Специалистите съветват тапетите, чиито елементи не са номерирани да се подредят предварително на пода като пъзел, за да се избегне разместване на части от картината.

Вярваме, че един от най-красивите ни тапети на Париж няма да затрудни ентусиастите. С малко хитрост и помощ от приятел, всеки може да декорира дома си и оживи интериора, без да има особен опит в подобни задачи. Препоръчваме да нанесете лепилото върху стената, вместо върху хартиените детайли. Така ще можете да работите по-удобно и да подреждате частите прецизно.

Фототапет Кей в Париж

53.80 лв.