Продуктът беше добавен в кошницата

Фототапет Дружни съседи

4/ 5 (6)

  • + -

36.90 лв.

Фототапетът се състои от 16 части.

Детският фототапет Дружни съседи ще освежи стаята на любимото ви същество и ще създава на детето ви весело настроение. То ще се чувства спокойно в компанията на весели другари, които само с усмивките си ще го разведряват. Тапетът е съставен от 16 части, което го прави един от сложните за монтиране модели в продуктовия ни каталог.

Модел, подходящ за стаите на най-малките

Детските ни фототапети могат да се разграничат като продукти за различни възрастови групи в зависимост от тематиката на изображението. Има модели, които представят илюстрации на детски приказки и сюжети с участието на забавни и любими животни. Те са предназначени за стаите на най-малките ни приятели.

Децата на възраст около една година започват да различават изображения и да се запознават с повечето животинки. Именно на тях тапетът Дружни съседи ще бъде изключително интересен. Освен богатата палитра от цветове, картината представя също едни от най-симпатичните представители на животинския свят – зайчета, мечета, катерички, птици. Дори слънцето има ведро и усмихнато лице.

Защо фототапетът е чудесно решение за детската?

Родителите са готови да вложат цялата си фантазия и креативност в декориране на стаите на любимите си същества. Стикери, стенни рисунки, висящи декоративни изделия – всички те притежават свойството да привличат погледите на малчуганите и да възбуждат тяхното любопитство.

Нищо обаче не може да се конкурира с въздействието, което ще окаже един обаятелен фототапет на детска тематика. Той ще заеме солиден участък от стената, дори ако сте заложили на най-малкия модел. Децата са много наблюдателни и забелязват дори най-дребни детайли. Когато обаче привлекателно за тях изображение е в достатъчно голям формат, те започват да го възприемат като реално и се потопяват в приказната му атмосфера.

Фототапетът е трайно решение, но не и окончателно. След време можете да го демонтирате и замените с друг, по-подходящ за възрастта на детето ви сюжет. Залепянето на фототапети може да бъде проста задача, но също и операция с висока сложност.

В конкретния случай имаме модел с размери196 х 280см, съставен от 16 части. Подреждането на отделните части и тяхното правилно залепяне ще ви коства време и ще изисква прецизност и търпение. И все пак резултатът категорично си заслужава.

Фототапет Дружни съседи

36.90 лв.