Продуктът беше добавен в кошницата

Фототапет Дом на островa

3/ 5 (65)

  • + -

45.20 лв.

Фототапетът се състои от 4 части.

Много от нас мечтаят да имат дом, разположен на приказен остров и заобиколен от красива природа. Тъй като подобна мечта е трудно да се реализира, много хора намират начин да заблудят сетивата. С нашия фототапет Дом на острова ще имате вълшебна гледка, на която да се радвате ежедневно. Увеличете прозорците в дома си с още един и си създайте усещане за покой и хармония.

Ефект прозорец – начин да увеличите визуално дадено пространство

Фототапетите, имитиращи прозорец, който разкрива прелестна гледка, са не просто красива стенна декорация. Те са преди всичко начин да се промени усещането за дадено пространство. Такъв тапет е идеално решение за малки и слабо осветени помещения, тъй като създава усещане за повече простор и светлина.

Фототапетът Дом на острова е подходящ за всяка стая – хол, спалня и дори кухня. Изберете го за помещение, в което няма да е излишен още един прозорец, и в което искате да създадете приятна релаксираща атмосфера. Пред погледа ви ежедневно ще се разкрива един превъзходен пейзаж – зеленина, заснежени планини и тихи сини води.

В нашата колекция от фототапети ще откриете много пейзажи, оформени така, сякаш са гледани през прозорец. Домът на острова е една от най-хармоничните ни панорами, способна да ви зареди с позитивни емоции след тежкия работен ден. С това приказно изображение ще трансформирате изцяло всяко помещение, без да е нужно да правите по-крупни промени.

Залепването на фототапета няма да ви затрудни

Факт е, че залепването на фототапет е операция, която е малко по-сложна от лепенето на обикновени хартиени тапети. Сложността идва от изискването за прецизно и точно свързване на отделните части. Колкото повече елементи има даден продукт, толкова по-трудно е неговото залепване.

Тапетът Дом на острова няма да ви затрудни. Въпреки големината си от 136 х 194см – височина/широчина, той се състои от само 4 части. За постигането на отлични резултати е важно стената да бъде идеално гладка, суха и чиста. От нас можете да закупите и нужното ви количество лепило.

Фототапет Дом на островa

45.20 лв.