Продуктът беше добавен в кошницата

Фототапет Вълшебство

4/ 5 (4)

  • + -

37.20 лв.

Фототапетът се състои от 9 части.

Фототапет Вълшебство носи поетично име, и то напълно отговаря на въздействието, което изображението оказва върху наблюдателя. От електронния ни магазин можете да го поръчате бързо и лесно, с няколко прости действия. Цената му е супер изгодна, особено предвид високото качество на материалите и на самия фото печат.

За романтичните натури

Гоблени, картини, рисувани от импресионисти – всички те в голямата си степен представят лебеди. Тези грациозни водоплаващи птици са акцентът и в този прелестен пейзаж. Фототапетът представя двойка лебеди, плуващи в езеро на лунна светлина. Толкова романтична картина не би могла да остави равнодушни по-сантименталните от вас.

Приятното настроение, което тапетът създава, го прави подходящ за спалня, трапезария и дори хол. Навсякъде, където искате да виждате тази красива и стилизирана композиция, тя ще се впише чудесно. Богатството на цветовете и колорита на картината ще създадат усещане за раздвиженост на интериора, а стената, върху която е поставена ще се превърне в акцент на съответното помещение.

Фототапет вълшебство е с размери 144 х 207см – височина/широчина. Поради по-малката си височина, е добре да се постави в централната част на стената. Съставен е от цели 9 части, което означава, че е нужно да бъдат положени повече усилия при залепването. Големият брой детайли е единственият фактор, който затруднява хората без достатъчно опит в процес на поставяне на тапета.

Препоръчваме да подредите отделните детайли на пода или на друга, достатъчно широка повърхност, за да сте сигурни, че няма да допуснете грешка при „сглобяване на пъзела”, която в този случай ще се окаже трудно поправима. При редене на елементите, е желателно да се избегне тяхното застъпване, но в никакъв случай не бива да има и разстояние между тях.

Имайте предвид, че след изсъхване на лепилото хартията леко се свива и може да се получи разстояние между някои от детайлите. Специалистите препоръчват с лепило да се обмаже стената, а не хартията. Този метод е по-лесен и по-удобен, позволяващ своевременно да се направят леки корекции. Основата задължително трябва да бъде гладка, чиста и суха.

Фототапет Вълшебство

37.20 лв.
To Top