Продуктът беше добавен в кошницата

Фототапет Беладона

4/ 5 (3)

  • + -

29.90 лв.

Фототапети на цветя от 6 части.

Елегантен, нежен и дори романтичен – фототапет Беладона е едно истинско украшение, което бихте искали да имате на някоя от стените в дома си. Този модел е част от колекцията ни фототапети с цветя – колоритна категория тапети, подходящи за всяко жилищно помещение. Беладона е сред ярките картини, които изпъкват пред всички останали.

Идеалната декорация за малки пространства

Може би винаги сте мечтали да имате в дома си фототапет, но все не сте откривали достатъчно свободно пространство върху някоя стена. Тапетът с изображение на алената Беладона е идеалният вариант, защото ширината му е по-малка от метър. Можете да вмъкнете красивото флорално изображение в ниша или между други картини, огледала и декорации.

Височината на модела е 210см, което означава, че изображението ще покрие почти цялото пространство от пода до тавана. С въпросния декоративен елемент ще постигнете ефект картина, но с много по-силно въздействие, благодарение на високия реализъм на изображението.

При избора на място за поставяне на тапета няма почти никакви ограничения. От предверието до спалнята, хола и кухнята – този цветен акцент ще се впише отлично във всяко пространство. Навсякъде, където искате да освежите обстановката и да поставите зрителна точка, този наш продукт ще ви бъде от полза.

Сложност на залепване – минимална

Обикновено говорим за сложност на залепване, когато фототапетът е съставен от голям брой детайли. В конкретния случай имаме изображение, съставено от 6 части, но това съвсем не бива да ви плаши. Тъй като картината е с минимална ширина, детайлите не са големи и няма да срещнете трудност в подреждането на пъзела върху стената.

Най-сложната част от операцията по лепене на фототапет е подготовката на стената. Тя трябва да бъде идеално гладка и равна, за да се получи здраво свързване между хартията и стената. Желателно е основата да бъде чиста и суха, защото наличието на прах, може да доведе до отлепяне на декоративния елемент в кратки срокове.

От каталога ни можете да изберете висококачествено лепило, както и някои помощни инструменти за монтажа.

Фототапет Беладона

29.90 лв.