Продуктът беше добавен в кошницата

Фототапет Черно и бяло 3D

3/ 5 (5)

  • + -

65.50 лв.

Фототапетът се състои от 2 части.

Фототапет черно и бяло 3D е сред фаворитите в колекцията ни озаглавена „Абстракция”. Абстрактните картини се вписват перфектно в модерния интериор и са еднакво подходящи за жилища, офиси, заведения и други представителни помещения. Предлагаме тази фантастична триизмерна композиция на невероятно изгодна цена, в която е включено и лепилото, нужно за нейното поставяне на стена.

Пълна трансформация на всякакви затворени пространства

Тапетът, изобразяващ абстрактна композиция в черни и бели цветове, има уникалната способност да преобразява напълно всякакви затворени пространства. Специфичните форми, пренесени върху изображението, придават дълбочина и простор, от които най-много се нуждаят тесните и скучни помещения.

Такъв фототапет ще направи всяка стая визуално по-голяма, отколкото всъщност е. В случай че искате да създадете усещане за разчупеност и многопластов интериор, съвсем удачно е да обособите кътче в съответната стая, което да декорирате с триизмерната абстрактна картина. 3D изображението създава илюзията, че фигурите на тапета се движат или най-малкото имат реален физически релеф.

Строгите нюанси на черното и бялото по никакъв начин не намаляват уютното усещане, когато се намирате във въпросната стая. Напротив, тапетът много добре си кореспондира с по-ярките и пищни цветове на интериора. Черно бялата арт фотография е един неутрален фон, на който перфектно изпъкват всички останали разцветки.

Поставете сами без никакви усилия

Гарантираме, че бихте могли да се справите съвсем сами със залепянето на абстрактния фототапет черно и бяло. Той се състои от само две части, което означава, че риск от несиметрично свързване на отделните детайли практически не съществува. Двата елемента трябва да се поставят плътно един до друг, без да има застъпване или разстояние между тях.

Ако не сте имали удоволствието да лепите фототапети, малко полезни съвети от опитни майстори няма да ви бъдат излишни. Една страхотна хитрост е да очертаете предварително рамката на тапета, за да избегнете изкривяване на картината. Специалистите препоръчват при лепене на фототапети, лепилото да се нанася върху стената, а не върху гърба на тапета.

Можете леко да намокрите основата, преди да поставите всяка част, което ще ви позволи да я намествате и коригирате при нужда.

Фототапет Черно и бяло 3D

65.50 лв.