Продуктът беше добавен в кошницата

Фототапет флис Часовник От високо

0/ 5 (0)

  • + -

78.00 лв.

Фототапетът се състои от 2 части.

Фототапет „Часовник от високо” е едно перфектно допълнение към всеки модерен стил в интериора. Изображението е подходящо за всички общи/представителни помещения – хол, всекидневна, предверие, офис, фоайе и т.н. Картината представлява гледка към централната част на Ню Йорк, създаваща усещане, че часовникът е всъщност прозорец, разположен на някой от високите етажи на небостъргач.

Особености на флис тапетите

За много от нашите клиенти терминът „флис” е пълна загадка. Какво е по-различно при този вид фототапети и кои са подходящите условия за тях? Нека обясним: Зад термина „флис” стои името на материала флизелин. Той е здрав, нетъкан материал на основата на целулоза. Характерна за него е високата стабилност на тапетите и фототапетите с по-големи размери.

Флис тапетите се изработват от целулоза и текстилни влакна (основно вискоза и акрил) с добавено в състава свързващо вещество. Интересното е, че дългите целулозни влакна (над 20 мм) се използват за производството на нетъкан текстил, а късите за хартия. Флизелиновият фототапет Часовник е изцяло хартиен модел, но с по-високи технически свойства.

За разлика от хартиените тапети, тези от нетъкан флизелин не се разтягат, когато са мокри, и не се свиват, когато изсъхнат. Освен това платната са много устойчиви на разкъсване и дори могат да възпрепятстват образуването на микропукнатини по основите на стени и тавани. Това прави фототапета изключително здрав, лесен за лепене и податлив на поддръжка.

Особености на модела

Фототапетът е с кръгла форма, което го отличава от болшинството продукти от въпросната категория. Сложността на полагането му върху стена в никакъв случай не е повишена, заради нестандартната му форма. За максимално улеснение, производителят го е изработил в само две части. Предвид факта, че тапетите от този вид не се разтягат и свиват при намокряне, съединяването на двете части трябва да се извърши точно и прецизно.

Размерът на продукта е 208см диаметър на кръга – една значителна големина, която изисква да осигурите достатъчно свободно пространство. За да не се губи ефектът на изображението, е желателно тапетът да се постави във визуалния център на съответното помещение. От нас получавате безплатно лепило, предназначено специално за лепене на флизелинови тапети.

Фототапет флис Часовник От високо

78.00 лв.