Продуктът беше добавен в кошницата

Фототапет флис Часовник От високо

3/ 5 (16)

  • + -

78.00 лв.

Фототапетът се състои от 2 части.

Фототапет „Часовник от високо” е едно перфектно допълнение към всеки модерен стил в интериора. Изображението е подходящо за всички общи/представителни помещения – хол, всекидневна, предверие, офис, фоайе и т.н. Картината представлява гледка към централната част на Ню Йорк, създаваща усещане, че часовникът е всъщност прозорец, разположен на някой от високите етажи на небостъргач.

Особености на флис тапетите

За много от нашите клиенти терминът „флис” е пълна загадка. Какво е по-различно при този вид фототапети и кои са подходящите условия за тях? Нека обясним: Зад термина „флис” стои името на материала флизелин. Той е здрав, нетъкан материал на основата на целулоза. Характерна за него е високата стабилност на тапетите и фототапетите с по-големи размери.

Флис тапетите се изработват от целулоза и текстилни влакна (основно вискоза и акрил) с добавено в състава свързващо вещество. Интересното е, че дългите целулозни влакна (над 20 мм) се използват за производството на нетъкан текстил, а късите за хартия. Флизелиновият фототапет Часовник е изцяло хартиен модел, но с по-високи технически свойства.

За разлика от хартиените тапети, тези от нетъкан флизелин не се разтягат, когато са мокри, и не се свиват, когато изсъхнат. Освен това платната са много устойчиви на разкъсване и дори могат да възпрепятстват образуването на микропукнатини по основите на стени и тавани. Това прави фототапета изключително здрав, лесен за лепене и податлив на поддръжка.

Особености на модела

Фототапетът е с кръгла форма, което го отличава от болшинството продукти от въпросната категория. Сложността на полагането му върху стена в никакъв случай не е повишена, заради нестандартната му форма. За максимално улеснение, производителят го е изработил в само две части. Предвид факта, че тапетите от този вид не се разтягат и свиват при намокряне, съединяването на двете части трябва да се извърши точно и прецизно.

Размерът на продукта е 208см диаметър на кръга – една значителна големина, която изисква да осигурите достатъчно свободно пространство. За да не се губи ефектът на изображението, е желателно тапетът да се постави във визуалния център на съответното помещение. От нас получавате безплатно лепило, предназначено специално за лепене на флизелинови тапети.

Фототапет флис Часовник От високо

78.00 лв.
To Top