Продуктът беше добавен в кошницата

Фототапет флис Облаци в небето 3D 2XL

0/ 5 (0)

  • + -

138.90 лв.

Фототапетът се състои от 4 части.

Уникалният фототапет „Облаци в небето” е наличен и във флис вариант. С триизмерния си ефект и супер голям размер 2XL, той ви дава възможност да трансформирате всяко едно помещение. Моделът е подходящ за хол, всекидневна, спалня, детска стая, работен кабинет и офис. Навсякъде, където искате да виждате топлия слънчев небосвод, можете да залепите този декоративен тапет. Гледката към синьото небе зарежда с позитивна енергия.

Голяма картина, за която ви е нужно пространство

Фототапетът 3Д „Облаци в небето” е с внушителни размери - 254 х 416 см – височина/широчина. За да се насладите на красивата гледка, която той ви разкрива, е необходимо да му осигурите една цяла, стандартно дълга стена. Огромният слънчев пейзаж ще внесе светлина, топлина и уют в съответното помещение и ще разкрива гледка, която никога няма да ви омръзне.

Тапетът се състои от 4 части, които се поставят вертикално една до друга. Този начин на подреждане на детайлите е по-удобен за монтиране на стена. Тапетите с вертикално свързани части се разглеждат като отделни панели, а не като пъзел, който трябва да се сглоби предварително. Дали сме ви примерна схема на подреждане с номер върху всеки детайл.

Защо флис фототапетът е по-добър от класическия си хартиен събрат?

„Флис” тапетите са флизелинови тапети. Флизелинът се изработва от целулоза и текстилни влакна (основно вискоза и акрил) с добавено в състава свързващо вещество. Интересното е, че дългите целулозни влакна (над 20 мм) се използват за производството на нетъкан текстил, а късите за производство на хартия. Флизелиновият фототапет Облаци в небето 3D е всъщност хартиен модел, но с по-високи технически свойства.

За разлика от хартиените тапети, тези от нетъкан флизелин не се разтягат, когато се намокрят, и не се свиват при изсъхване. Освен това платната са много устойчиви на разкъсване и дори могат да възпрепятстват образуването на микропукнатини по основите на стени и тавани. Това прави фототапета изключително здрав, лесен за лепене и податлив на поддръжка.

Фототапет флис Облаци в небето 3D 2XL

138.90 лв.