Продуктът беше добавен в кошницата

Фототапет флис Водопад 3D прозорец

3/ 5 (1)

  • + -

78.00 лв.

Фототапетът се състои от 2 части.

Заслужава си да изберете нашия прелестен фототапет Водопад 3D, който създава илюзията за гледка през отворен прозорец. Тапетът е различен не само с ефекта, който оказва върху сетивата, но и с начина, по който въздейства изображението. Флизелинът, който е основа на модела, отразява изображението много по-точно, отколкото хартията. Това е картина от 2 части, така че поставянето ѝ няма да затрудни дори новаците.

Особености и предимства на флиз тапетите

Нетъканият текстил, познат още като „флизелин” става все по-популярен материал за изработката на фототапети. Това се дължи на неговата здравина и лекота на използване. За разлика от традиционните хартиени тапети, флиз тапетите са изработени от смес от синтетични и естествени влакна, обикновено полиестер и целулоза.

Основната характеристика на флиз фототапетите е, че основата им не е изработена от хартия. Това им дава множество предимства и е причина да имат по-различни качества, например:

  • Лесна инсталация. Флиз тапетите са известни с лесния си монтаж.Те обикновено се поставят чрез полагане на лепило върху стената вместо върху самия тапет, което опростява процеса на лепене.Това ще ви спести значително време в сравнение с традиционните тапети, които изискват хартията да бъде обмазана с лепилната смес;
  • Здравина и дълготрайност. Фототапетите от флизелин са по-издръжливи от традиционните хартиени тапети.Те са устойчиви на разкъсване, което ги прави по-лесни за боравене по време на монтажа и по-малко податливи на повреди при ежедневно износване;
  • Въздухопроводимост. Нетъканият текстил представлява дишаща материя, което означава, че влагата може да се изпарява през материала на тапета. Това прави нашият фототапет Водопад по-малко податлив на развитие на плесен, така че той е подходящ за помещения с висока влага.

Флизелинът не се отлага и разпада както хартията, затова и демонтажът на тапетите от този материал е по-лесен. Ако един ден решите да замените тази приказна гледка с друго декоративно покритие, ще можете да свалите фототапета на цели листи и няма да ви се налага да изстъргвате остатъците със шпакла.

Фототапет флис Водопад 3D прозорец

78.00 лв.