Продуктът беше добавен в кошницата

Фототапет Тунел 3D

0/ 5 (0)

  • + -

65.50 лв.

Фототапетът се състои от 2 части.

Колекцията ни от абстрактни фототапети се радва на особен интерес сред по-младата ни клиентела. Фототапет Тунел 3D е сред картините, които определено имат способността да трансформират дадено пространство. Триизмерността на изображението въздейства по особено вълнуващ начин – ефект, който се търси при обзавеждането на жилищни стаи и представителни помещения.

Абстрактното изображение – начин да стимулирате фантазията

Абстрактните изображения при нашите фототапети са интересни с това, че не са директно разбираеми. Съдържанието на такава картина не може да стане ясно от пръв поглед. То изисква продължително съзерцаване и осмисляне. А по-интересното е, че всеки вижда в изображението нещо различно.

Фототапетът Тунел е сред тези ефектни картини, при които по-важно е как наблюдателят вижда изобразеното върху стенната декорация. Погледнато под различен ъгъл, изображението създава различно усещане – за потапяне в тунела или за вертикална каменна стена. Невъзможно е да пренебрегнете абстрактното изображение. То привлича погледа като с магнит и го задържа върху себе си.

3D ефектът е бонус, защото той създава илюзията за допълнителна дълбочина на наличното пространство. Един вид кара стаята да изглежда по-голяма от реалното, а атмосферата в нея - по-раздвижена и интересна. Моделът е подходящ за малки помещения, най-вече за стаите на тийнейджъри, работни кабинети и офиси. Навсякъде, където е нужна цялостна трансформация на интериора.

Модел от две части, който няма да ви затрудни

Тунелът е фототапет, с чието залепяне могат да се справят дори хора без никакъв опит в тази сложна и отговорна задача. Той е със стандартни размери 184 х 254см – необходимо му е пространство. Но същевременно се състои от само 2 части. Двата детайла се поставят върху стената в хоризонтална посока – един над друг.

При малък брой компоненти, фототапетите се лепят бързо и лесно с доста задоволителен резултат. За да улесним начинаещите в изпълнението на тази задача, сме се погрижили да им осигурим нужното количество лепило напълно безплатно. Не забравяйте, че стената трябва да бъде идеално гладка, чиста и напълно суха преди залепяне.

Фототапет Тунел 3D

65.50 лв.