Продуктът беше добавен в кошницата

Фототапет Тропически плаж 4

0/ 5 (0)

  • + -

65.50 лв.

Фототапетът се състои от 2 части.

Фототапет Тропически плаж ви предлага една спираща дъха гледка. Това не е просто стенна декорация, а начин да пренесете екзотиката и лукса в дома си. Поканете лятото в своето жилище и ще се радвате на ведро и позитивно настроение през цялата година. Тапетите ни на морска тематика са едни от най-предпочитаните от купувачите, за което си има логична причина.

Защо именно морски пейзаж

Морските пейзажи за най-предпочитани за жилищен интериор. Гледката на синьото море и топлия жълт пясък никога не омръзва. Тези картини не успяха да станат банални и да омръзнат на почитателите на добрия стар фототапет. Колкото и ценни и обаятелни да са, класическите картини не могат да въздействат по начина, по който въздейства една красиво декорирана с фототапет стена.

Морската тема е начин да избягаме от сивотата на ежедневието, когато се приберем у дома. Конкретното изображение предлага невероятна комбинация от цветове и детайли. Присъства синьото на морето и небето, бялото на меките облаци и жълтият цвят на горещите пясъци. Тук имаме и значителна зеленина, както и скали в далечината, които правят картината още по-живописна и обаятелна.

Малък брой компоненти – лесно залепяне от непрофесионалисти

Залепянето на фототапет следва същата технология като при стенните тапети, но всъщност задачата е доста по-сложна. Тук се налага отделните елементи на картината да се свържат така, че дори от най-близко разстояние да не се забелязва мястото на съединяване на отделните части.

Дори минимално разместване на детайл на фототапет от повече части ще направи грешката забележима и за невъоръжено око. При модел Тропически плаж залепянето е максимално просто и лесно, защото той се състои от само две части. По-малкият брой компоненти намалява сложността на операцията по тяхното свързване.

Размерът на картината е 184 х 254 см – височина/широчина. Тя е подходяща за по-малки помещения – спалня, хол, собствена стая на член на семейството. От нас получавате безплатно лепило, за да не се налага да го купувате допълнително.

Фототапет Тропически плаж 4

65.50 лв.