Продуктът беше добавен в кошницата

Фототапет Трева 3D XL

0/ 5 (0)

  • + -

89.90 лв.

Фототапетът състои се от 4 части.

Искате ли да си създадете усещането, че се намирате в близост до истински жив плет, докато си почивате, работите или посрещате гости у дома? С фототапет Трева 3D XL ще реализирате това свое желание много лесно и на достъпна цена. Това е един нестандартен продукт, който притежава способност да освежи всяко жилищно, офис или търговско помещение.

Зеленината – естествен източник на енергия

Натовареният ни работен график рядко ни дава възможност да прекарваме повече време на открито в пряк контакт с живата природа. През студените зимни месеци това е дори почти невъзможно. Съществува обаче един прост и хитър начин да си създадете илюзията, че работите или си почивате пред телевизора в двора на луксозната си къща, когато всъщност се намирате в офис или малък апартамент.

Фототапетът със зеленина, който ви предлагаме, внася колорит и усещане за свободно пространство както в по-малките, така и в просторните помещения. Той ще оживи дори най-скучната малка стая и ще ви помогне да зонирате по-големите отворени помещения. С неговото присъствие ще се радвате на свежа зеленина, дори през мрачните и студени зимни месеци.

Тапетът е чудесен начин да излъжете очите, че в конкретната зона липсва стена. Ефектът, който изображението създава е за френски прозорец, водещ към красиво озеленен двор. Предвид липсата на съществени и специфични детайли в изображението, можете да поставите фототапета на място, където ще бъде частично закрит от мебели.

Лекота на залепване, въпреки сериозната големина

Фототапет Трева е един от големите ни модели с размери 254 х 368 – височина/широчина. Едно толкова голямо стенно покритие може да ви се струва сложно за залепяне, но истината е малко по-различна. Моделът се състои от 4 части, което е сравнително малък брой компоненти.

Освен това детайлите са с вертикално разположение, като се лепят непосредствено един до друг. Частите е добре да се свързват по начин, който не допуска нито застъпване, нито разстояние между тях. От нас ще получите не само висококачествено декоративно изделие, но и безплатно лепило, нужно за неговото залепване.

Фототапет Трева 3D XL

89.90 лв.