Продуктът беше добавен в кошницата

Фототапет Такси в Ню Йорк 2

0/ 5 (0)

  • + -

65.50 лв.

Фототапетът се състои от 2 части.

Urban Style – това е изцяло ново течение в интериорния дизайн, което се радва на особен интерес от страна на по-младите хора. Такъв стил може да се създаде изключително лесно с помощта на подходящ фототапет. Моделът Такси в Ню Йорк е един от очарователните ни фототапети с градски пейзажи. С него ще се пренесете в един от най-интересните световни мегаполиси, без да харчите много пари и да хабите усилия.

Очарователна черно-бяла композиция

Колекцията ни от фототапети с черно-бяло изображение е любима на артистичните натури. Те определено ще харесат фототапет Такси в Ню Йорк 2, който е образец за най-висок клас артистична фотография. Черно-бялото изображение създава приятна ретро атмосфера в помещението, но в тази фотография има един ярък цветен детайл – класическите нюйоркски таксита.

Таксиметровите автомобили изпъкват на черно-белия фон с емблематичния си жълт цвят. Това придава невероятен колорит на картината и допринася за артистичното ѝ излъчване. Всяко помещение, издържано в Urban или дори Industrial стил, ще спечели от присъствието на тапета. Такава стенна декорация се комбинира отлично с модерни мебели и детайли от метал.

Фототапет с градски пейзаж е подходящ за всяко модерно обзаведено помещение. Този модел може да се постави в хол, всекидневна, спалня и дори в стаята на тийнейджър. Картината ще въздейства на сетивата, пренасяйки наблюдателя в една уникална атмосфера – тази на града, който никога не спи.

Модел от две части – едни от най-лесните за лепене

Фототапетът таксита в Ню Йорк е със стандартен размер 184 х 254 – височина/широчина, но същевременно е изключително лесен за залепване. Сложността на монтиране се определя в голяма степен от броя на елементите, от които е съставен фототапета. Конкретният модел се състои от само 2 части, което прави инсталирането му лесно като детска игра.

Двете части се полагат в хоризонтална посока върху стената, което опростява операцията по залепяне. За да ви спестим средства, в цената на продукта сме включили нужното количество лепило. С монтажа на фототапетите от две части могат да се справят дори хора без какъвто и да е опит.

Фототапет Такси в Ню Йорк 2

65.50 лв.