Продуктът беше добавен в кошницата

Фототапет с пейзаж Франкфурт XL

0/ 5 (0)

  • + -

89.90 лв.

Фототапет на изгодна цена - състои се от 4 части.

Имаме пълното основание да се гордеем с безупречната си колекция от фототапети с тематика Градски пейзажи. Един от тях е супер големият фототапет Франкфурт, който предлага една панорамна гледка към мегаполиса през нощта. Осветените небостъргачи са картина, която ще се впише отлично в домашния ви офис и всяка друга модерна среда.

Вдъхновение за модерния човек

Факт е, че дивата природа ни кара да се чувстваме миниатюрни и незначителни. В същото време архитектурата на един голям мега полис може да въздейства по същия начин. Това е отговорът на човека към шедьоврите, създадени от майката природа – красота, която кара индивида да се чувства малък и незначителен.

Много от нашите клиенти харесват градските пейзажи. Те биха избрали панорамната гледка към Франкфурт за декорация на една от стените в дома си. Това са преди всичко модерните хора, чиито представи за естетика са адекватни на съвремието. Сътвореното с помощта на метал, стъкло и бетон е не по-малко красиво от творенията, включващи вода, дървета и цветя.

Ние ви предлагаме този модерен и стилизиран фототапет в екстра голям вариант. По този начин имате възможност да се наслаждавате ежедневно на една изключително красива картина, която ще стимулира желание за пътуване, за кариерно развитие или за творческа изява.

Начин да създадете ефект „панорамен прозорец”

Един от начините да увеличите оптически дадено пространство, е като създадете ефект „Панорамен прозорец”. Много лесно ще изпълните тази задача с фототапета Франкфурт XL. Височината му е 254см, което означава, че тапетът ще покрие цялата стена от пода до тавана в едно помещение със стандартна височина. Ширината е 368см – осигурете на тази картина достатъчна площ, за я виждате в нейната цялост и съвършенство.

Тапетът, въпреки солидната си големина, е съставен от само 4 части. Това подсказва, че залепянето му на стената няма да успее да затрудни особено дори най-неопитните от вас. За да ви улесним максимално при подготовката за монтажа, ви предлагаме нужното количество лепило напълно безплатно.

Фототапет с пейзаж Франкфурт XL

89.90 лв.