Продуктът беше добавен в кошницата

Фототапет Стена Камък 1 3D XL

0/ 5 (0)

  • + -

89.90 лв.

Фототапетът се състои от 4 части.

В колекцията ни с 3D фототапети ще откриете чудесни решения за декориране на цели стаи в дома си, както и на отделни участъци, с цел създаване на изумително атрактивен ефект. Триизмерният фототапет имитация на камък, който ви представяме тук притежава изключително висока визуална и естетическа стойност. Онлайн магазин Дегрец винаги ви предлага най-добрите интериорни решения на невероятно изгодни цени.

Характеристики на продукта

Триизмерният фототапет камъни е една сполучлива имитация на стена, облицована или изградена изцяло от плоски каменни плочи. Да изградиш подобна стена не е никак лесно, нито пък достъпно за всеки от финансова гледна точка. Ако винаги сте мечтали да имате едно кътче в дома си, което да носи автентичния облик на къщите от средновековието, вече можете лесно да сбъднете мечтата си.

Фототапетът 3D, имитиращ каменен зид се състои от 4 части. Той е един от най-лесно свързващите се модели. При него липсва ефектът на пъзела, който би се усложнил допълнително, предвид монохромността на изображението. Всеки детайл на картината се полага вертикално върху стената. Липсват хоризонтални елементи, които биха усложнили операцията по съединяването на цялостната композиция.

В не съвсем далечното минало фото тапетите изискваха майсторска прецизност, за да бъдат поставени по най-правилния начин, без застъпване и луфтове между отделните компоненти. Днес този вид декорация може да се постави от всеки, без да са нужни специални умения и познания. Това се дължи на опростяването на конструкцията чрез намаляване броя на детайлите.

Начинът на отпечатване на изображенията също буди възхищение. Благодарение на модерните технологии, принтът придобива изключителна виталност. Фототапетът трябва да се гледа много отблизо и дори да се докосне с ръка, за да се открие разликата между гладката текстура на апликацията и релефната повърхност на стена, облицована с естествен камък.

Изделието е с височина 2. 54м и ширина 3. 68м. В случай на стандартна височина на тавана, тапетът ще покрие цялата стена от пода до тавана. Ширината е значителна, но при желание да се покрие един по-малък участък, е възможно да се използват само 2 или три от елементите на композицията. Разлика във визуалното представяне и в крайния резултат няма да има.

И за да ви уверим в рентабилността на това наше предложение, ще ви информираме, че 3D фототапет имитация на камък се предлага с нужното за залепването му лепило. Няма да е необходимо да го купувате допълнително, а същевременно е избегнат риска да изберете неподходящи за целта лепила.

Следвайте инструкциите за залепяне на фототапета, като се уверите, че отделните части са поставени в правилната посока. Почистете и подсушете добре стената преди полагане. Почиствайте внимателно с леко влажна кърпа.

Фототапет Стена Камък 1 3D XL

89.90 лв.