Продуктът беше добавен в кошницата

Фототапет Стадион XL

3/ 5 (17)

  • + -

89.90 лв.

Фототапетът се състои от 4 части.

Зарадвайте детето си с нашия страхотен фототапет Стадион с XL размери. Той е чудесно предложение за детска стая и по-конкретно за стаите на всички момчета, почитатели на най-великата игра – футбола. С тази изключително реалистична стенна декорация ще пренесете любимото си същество на зеления терен, където вероятно един ден лично ще жъне овации и успехи.

Голяма стенна картина – минимален брой части

Фототапетът с изображение на стадион е с внушителни размери. Височината му е 254см, а широчината: 358см. Уверете се, че стаята на детето ви разполага с толкова голяма свободна стена. Тапетът покрива стандартни стени от пода до тавана. Със своите мащаби това уникално изображение изглежда наистина реално, поглъщайки зрителя и пренасяйки го на любимия футболен терен.

Същевременно въпросният фототапет е съставен от минимален брой части – едва 4. Сглобяването на картината и монтирането ѝ върху стената няма да създаде особени затруднения дори на начинаещите в този вид дейности. Трудността в залепването на фототапети се състои именно в съединяването на отделните им детайли.

При това изделие трудностите са напълно премахнати, защото отделните части се съединяват, като се подредят вертикално една до друга. По този начин ще ви бъде много по-лесно да залепите фототапета, без да допускате обичайните грешки – застъпване на отделните листи или поставяне твърде далеч, така че да се получат празни участъци.

Предлагаме фотографските декоративни продукти на утвърдени марки, отпечатващи всяко изображение върху облицовки за интериорни стени в ярки, трайни цветове с висока разделителна способност. Наситените цветове, както и леко матовата повърхност на хартията, върху която се печата, осигуряват добра визуализация на картината под всякакъв ъгъл и при всякаква осветеност. Отблясъците от лампа или близкостоящ прозорец няма да се отразяват върху стенната декорация.

Страхотният фототапет Стадион XL размер се предлага в специална защитна опаковка под формата на кутия с цилиндрична форма. По този начин хартията е напълно защитена от повреждане по време на транспортиране. Продуктът ще бъде доставен в идеалното състояние, което сте очаквали.

Фототапет Стадион XL

89.90 лв.