Продуктът беше добавен в кошницата

Фототапет Скала 3D

0/ 5 (0)

  • + -

65.50 лв.

Фототапетът се състои от 2 части.

Триизмерният фототапет Скала е стенна декорация, която ще се хареса на много тесен кръг потребители. Изображението е коренно различно от красивите пейзажи, харесвани от всички. Тук са изобразени скални отломки, които, благодарение на 3D ефекта, са като истински. Поставен на стена, тапетът ще създава илюзията, че същата липсва, а жилището се намира директно върху внушителен скален масив.

За любителите на екстремните преживявания

Различните видове фототапети, в зависимост от изображението, са предназначени за определена категория потребители. Например, красивите морски и планински пейзажи са насочени към естетите, търсещи уют и спокойствие, докато черно-белите изображения са предназначени за артистичните натури. По същия начин спиращите дъха гледки са предназначени за почитателите на екстремните преживявания.

Именно такъв е фототапетът Скала. От изображението му ще останат очаровани преди всичко онези, които искат да избягат от зоната си на комфорт. Триизмерността на картината, показваща скални отломки, създава усещане за надвиснала опасност. Тя ви държи нащрек и същевременно ви показва другото лице на силната природа.

Интересен начин за зониране на по-голямо помещение

Едно актуално модно течение в интериорния дизайн е зонирането на помещения чрез декориране на една или две съседни стени с облицовка, имитираща тухлен или каменен зид. Подобен ефект ще постигнете и с фототапета, изобразяващ скални отломки. Една по-голяма всекидневна или апартамент тип студио ще може визуално да се раздели на няколко зони и по този начин да се постигне усещане за няколко отделни помещения.

Скалата е изобразена в най-естествените възможни цветове, които са тъмни, мрачни и дори леко подтискащи. Желателно е картината да се постави в близост до по-светли и ярки мебели, за да се постигне контраст, който да оживи атмосферата. Моделът се състои от само две части, което го прави лесен и удобен за поставяне дори за непрофесионалисти.

За да улесним максимално вашата задача, ние от онлайн магазин Дегрец ви предлагаме фототапет Скала 3D заедно с включено в цената лепило. Препоръчително е тапетът да се положи върху добре почистена, гладка и суха стена.

Фототапет Скала 3D

65.50 лв.