Продуктът беше добавен в кошницата

Фототапет Син диамант 3D

4/ 5 (5)

  • + -

65.50 лв.

Фототапетът се състои от 2 части.

Колекция Абстракция е сред най-търсените ни модели фототапети. Триизмерният фототапет син диамант 3D е перфектна декорация за модерното жилище. Той би се вписал чудесно и в интериора на всякакви представителни помещения – офиси, заведения, хотелски фоайета и т.н. Композицията е създадена специално за почитателите на модерната арт фотография.

3D ефект, придаващ дълбочина на малкото пространство

Фототапетът е чудесен начин да се уголеми оптически всяко малко пространство. Благодарение на триизмерното си изображение, стенната декорация създава усещане за дълбочина и разчупеност на интериора. Линиите и детайлите на картината вълнуват с илюзията за подвижност. При поглед от различен ъгъл, картината сякаш оживява.

Моделът пленява с невероятния си колорит, съчетаващ елементи в тюркоазено синьо и сиво. Акцент в изображението са множество еднакви по големина диаманти, които сякаш се носят сред вълните на бурно море. Въпреки, че цветовете принадлежат към студената гама, цялостно композицията предразполага към позитивно настроение и релакс.

Идеален размер – лесен за поставяне

Фототапетът Син диамант 3D принадлежи към продуктите с универсален размер. Това го прави универсално приложим в стаи и отворени пространства със всякаква геометрия. Размерът му е 184 х 254см – височина/широчина. В почти всяка стая на дома, а защо не и предверие, може да се намери място за тази изумително красива абстрактна композиция.

Размерът има пряко отношение и към сложността на полагане, а тук тя е минимална. Много от клиентите ни държат да им предложим фототапети, съставени от колкото се може по-малък брой части. Причината е, че многокомпонентните тапети са истинско предизвикателство за хората с нулев опит в лепенето и никакви майсторски умения.

Синият диамант печели популярност сред неопитните купувачи, решени да се заемат сами с неговото залепяне. Състои се от само две части, което подсказва, че рискът от лошо съединени детайли е минимален. За да се избегне асиметрия при съединяването, специалистите препоръчват зоната на декориране да бъде предварително очертана. Желателно е също основата да бъде идеално гладка, добре почистена и абсолютно суха.

Фототапет Син диамант 3D

65.50 лв.